Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Ergani Belediyesi’nden 2 Kategorili Fotoğraf Yarışması

Ergani Belediyesi’nden 2 Kategorili Fotoğraf Yarışması
REKLAM ALANI
13 Ocak 2024 11:31
271

Ergani Belediyesi, ‘Benim Kadrajımdan Ergani-2’ adlı 2 ayrı kategoride fotoğraf yarışması düzenliyor.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Ergani Belediyesi tarafından 10 Ocak-12 Şubat 2024 tarihleri arasında  ‘2. Benim Kadrajımdan Ergani’ adlı ulusal fotoğraf yarışması düzenliyor.

YETİŞKİN VE ÇOCUKLAR İÇİN AYRI KATEGORİLER

2 ayrı kategoride düzenlenen yarışmada 18 yaşın üstündekiler için Ergani’de tarih, kültür, sanat ve sosyal yaşamı anlatan anları ölümsüzleştirecek fotoğraflar istenirken, 18 yaş altı çocuklar için ise çocuk gözüyle şehir ve yaşam temalı fotoğraflar yarışmada değerlendirilecek. Belediye yetkilileri yaptığı duyuruyla başvuruda bulunmak isteyenlerin çektiği fotoğrafları erganibelediyesifotograf2@gmail.com adresine göndermesi gerektiğini belirtti.

VERİLECEK ÖDÜLLER

Yarışmada 18 yaşın üstündeki yetişkinler için para ödülü olarak 1’inciye 10 bin TL, 2’nciye 7 bin TL, 3’üncüye 5 bin TL, mansiyon ödülü olarak 3 kişiye 2 bin 500 TL,  5 eser için ise 1000 TL sergileme parası verilecek.

18 yaş altındaki çocuklar için 1’inci olan 3 kişiye bisiklet, 4-7 arasına girenlere Scooter/paten, 9 ile 13 arasındaki fotoğrafları çekenlere akıllı saat verilecek olup,sergilenecek olan 5 fotoğrafın sahibine de oyun, kitap veya etkinlik seti verileceği duyuruldu.

JÜRİ HEYETİ

Yarışmanın jüri heyetinde; İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabahattin Genç, Ergani Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Burak Yaka, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Burcu Çelen,  fotoğraf sanatçısı Prof. Dr. Gökhan Kırbaş, Bestami Bodruk ile İskan Altın ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Serpil Yorulmaz Genç yer alacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.