Dolar 32,3906
Euro 34,8024
Altın 2.440,02
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

Eren Hasar Danışmanlık’tan ‘Polis Haftası’ Kutlaması

Eren Hasar Danışmanlık’tan ‘Polis Haftası’ Kutlaması
REKLAM ALANI
11 Nisan 2024 16:18
111

Diyarbakır merkezli Eren Hasar Danışmanlık firmasının Kurucu ve Genel Müdürü Seyithan Saraçoğlu ile firma ortağı Elif Araz, geleneksel olarak her yıl 10-14 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Polis Haftası’ dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Firma temsilcileri, yaptıkları açıklamada şunları belirtti: “Ülkemizin barış, refah ve huzurunu teminat altına alan, halkımızın desteğiyle güçlenen emniyet teşkilatımız, insan haklarına saygı, hukukun üstünlüğü ve toplum düzeninin devamını ilke edinmiştir. Yasalara ve anayasaya bağlılıkla 24 saat fedakârca görev yapan emniyet mensupları, vatandaşlarımızın güven duyduğu bir liman, milletimizin huzur ve güveninin teminatıdır. Kahramanlık, cesaret, sabır ve büyük fedakârlıkla hizmet eden polis teşkilatımız, milletimizin huzur ve emniyet içinde yaşaması için üstün gayret göstermektedir. Suç ve suçlularla mücadelede gösterdikleri başarıyla gurur kaynağımız olan emniyet teşkilatımız, ülkemizin güven ve istikrarını sağlamada kritik bir rol üstlenmektedir.”

Ayrıca, “Ülkemizdeki güven ve istikrarın korunmasında önemli bir rol üstlenen Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıldönümü vesilesiyle tüm emniyet mensuplarına başarılar diliyor, görevleri sırasında şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, gazilere de şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde ifadeler kullanıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.