Dolar 32,2120
Euro 35,1339
Altın 2.472,37
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 23°C

Eren Hasar Danışmanlık’tan Berat Kandili Kutlaması

Eren Hasar Danışmanlık’tan Berat Kandili Kutlaması
REKLAM ALANI
24 Şubat 2024 11:26
165

Merkezi Diyarbakır’da bulunan Eren Hasar Danışmanlık firmasının Kurucu ve Genel Müdürü Seyithan Saraçoğlu ve firma ortağı Elif Araz, Berat kandili nedeni ile bir mesaj yayınladı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Yayınlanan mesajda; “Ramazan ayına adım adım yaklaştığımızı müjdeleyen Şaban ayının 15. gecesi Berat Kandili’dir. Birlik ve beraberliğe, kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde Beraat Kandili’ni vesile edinerek dostluğumuzu pekiştirmeliyiz. Aziz milletimizin, gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizin ve bütün İslam âleminin Berat Kandil’ini tebrik ediyorum. Ülkemizin, alem-i İslam’ın ve tüm insanlığın beraata ermesini, son yıllarda bir türlü istikrara kavuşamayan İslam dünyasında, kardeşlik, dayanışma, barış, huzur ve güven ortamının yeniden tesis edilmesini, fitne ateşinden, kargaşa ve kaos ortamından teberra etmemize vesile olmasını, İslam ülkelerinin tekrar ilim ve medeniyet, barış ve esenlik coğrafyasına dönüşmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşünceler ile Ramazan Ayının müjdecisi olan bu mübarek gecede, Türk İslam aleminin Berat Kandili’ni en kalbi duygularımla kutlarım” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.