Dolar 32,5247
Euro 34,8295
Altın 2.443,69
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

Eren Hasar Danışmanlık Firması’ndan Deprem ve Miraç Kandili Mesajı!

Eren Hasar Danışmanlık Firması’ndan Deprem ve Miraç Kandili Mesajı!
REKLAM ALANI
6 Şubat 2024 18:16 | Son Güncellenme: 6 Şubat 2024 18:17
139

Merkezi Diyarbakır’da bulunan Eren Hasar Danışmanlık firmasının Kurucu ve Genel Müdürü Seyithan Saraçoğlu ve ortağı Elif Araz, Kahramanmaraş merkezli depremin yıl dönümü ve Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Eren Hasar Danışmanlık Firması yetkilileri, depremde yaşamını yitirenlere baş sağlığı dilerken, o günün taze bir anı gibi hafızalarda yer edindiğini ve bugün Miraç Kandili olması nedeniyle mübarek bir gün olduğunu söyledi.

Firma yetkilileri yaptığı açıklamada; “Üç ayların içerisinde yer alan Miraç Kandili’ ni idrak ediyoruz. Miraç Kandili’ nin manevi yükselişimiz için bir merdiven olmasını; bu mübarek gece vesilesi ile kardeşliğin, barışın ve huzurun hakim olduğu günlerin ömrümüz boyu sürmesini temenni ediyorum. Kandil geceleri, milletimizin büyük önem verdiği, saygı duyduğu, ibadetle geçirdiği, hayır hasenâtın arttığı, duayla geçirilen, maneviyatın yükseldiği anlamlı gecelerdir. Depremin yıl dönümüne denk gelen bu özel ve anlamlı günün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, geride kalanlara sabır versin. Allah devletimize zeval vermesin inşallah. Allah’ın izniyle ve kuvvetiyle devletimizin asrın felaketini yaşadığı bu unutulmaz günün izleri en yakın zamanda yerini güzelliklere verecektir inşallah. Bir kez daha idrakini nasip ettiği bu mübarek gecenin; yapılacak ibadetler, hayırlar, infaklar ve dualarla İslâm âlemine hayırlar getirmesini niyaz ediyor, tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutluyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.