Dolar 32,3603
Euro 34,6681
Altın 2.390,88
BİST 10.182,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Erdoğan: “Liderinizi Soğana, Patatese Kurban Etmeyin”

Erdoğan: “Liderinizi Soğana, Patatese Kurban Etmeyin”
REKLAM ALANI
5 Mayıs 2023 09:09
233

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri doğrultusunda Giresun’da vatandaşlarla buluştu.

 

ARA REKLAM ALANI

Erdoğan, ekonomik krizin var olduğunu kabul ederek, “Her şey güllük gülistanlık değil ama liderinizi patatese, soğana kurban etmeyeceğinizi biliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan genel seçimlere 10 gün kala Giresun’da miting gerçekleştirdi. Erdoğan, burada gerçekleştirdiği açıklamalarda ekonomik krizin var olduğunu kabul ederek, “Evet, ülkede her şey güllük gülistanlık değil. Ama 20 yıl önce şu sahil yolu var mıydı? bunları AK Parti ile yaşamadık mı? Yaparsa AK Parti yapar” dedi.

 

Erdoğan, aynı zamanda fiyatlarının son zamanlarda fahiş bir şekilde arttığı patates ve soğana da atıfta bulundu. Erdoğan, konu ile ilgili olarak, “Ben biliyorum, sizler ne soğana ne patatese liderinizi kurban etmezsiniz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.