Dolar 32,4721
Euro 34,8697
Altın 2.432,37
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

“Engelli Vatandaşlarımızın Sıkıntılarını Giderecek Projeler Hayata Geçireceğiz”

“Engelli Vatandaşlarımızın Sıkıntılarını Giderecek Projeler Hayata Geçireceğiz”
REKLAM ALANI
10 Haziran 2023 11:28
264

Diyarbakır’daki engelli dernek yöneticilerinden Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır il başkanlığına tebrik ziyareti.

 

ARA REKLAM ALANI

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Diyarbakır da bulunan Engelli Dernek Yöneticileri Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret ederek hem Türkiye genelinde yakaladığı başarıyı, hem de Diyarbakır özelinde son 35 yıl içinde aldığı en yüksek oy oranını tebrik etti.

Engelli dernek yöneticilerini kapıda karşılayan il başkanı Miktat Arslan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türkiye yüzyılı hedefine uygun olarak Engelli vatandaşlarımızın hayata daha güvenli bakacakları, hayatın tüm zorlukları ile karşı karşıya olan bu vatandaşlarımızın her türlü sıkıntılarını giderecek projeler hayata geçireceklerini ifade etti.

 

Engelli vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinleyen il başkan yardımcısı Ahmet Tuncalp hayata geçirmek istedikleri projeler ile ilgili bilgi verdi. Tuncalp; “Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Dr. Pelin Yılık hanımefendiye projemizi sunup kıymetli desteklerini alacağız. Bilge Liderimiz, saygıdeğer Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyin onayını alarak projemizi hayata geçireceğiz. Bilge liderimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin ifade ettiği gibi “Tedavisi mümkün olmayan asıl engelin, asıl engelliliğin buz tutmuş vicdanlarda, sığ politikalarda ve art niyetli zihinlerde olduğunu bunun dışındaki her engelin aşılacağını biliyor ve buna canı gönülden inanıyorum” sözleri çerçevesinde engelleri ve olumsuzlukları ortadan kaldırmaya yönelik etkili ve önemli çalışmalarımızla değerli kardeşlerimizin her daim destekçisi olacağımızı belirtiyorum. İl yönetimi olarak yapmayı planladığımız projeleri duyan engelli vatandaşlarımız da sevinçle partiden ayrıldı” dedi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Süleyman Akıncı da her türlü sportif faaliyetlerinde engelli vatandaşlarımızın yanında olduğunu belirtti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.