Dolar 32,4017
Euro 34,7549
Altın 2.432,80
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 18°C

En Temel Vazifemizdir

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, “Engelli öğrencilerin sahip oldukları yetenekler doğrultusunda üretken, kendi hayatını idame ettirebilen bireyler haline getirmek en temel vazifemiz olmalıdır” dedi.

En Temel Vazifemizdir
REKLAM ALANI
12 Ekim 2021 15:57
1.639

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Yenişehir ilçesinde bulunan Surkent İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek, okul idarecileri ve eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

 

ARA REKLAM ALANI

İşitme Engelliler Okulu’nda eğitim alan öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek yakından ilgilenen Başkan Beşikci, okul idarecileri ile birlikte işitme engelli öğrencilerin eğitimlerini kolaylaştırmak amacıyla yapılan çalışmaları inceledi.

 

 

İşitme engelli öğrenciler ile uzun süre ilgilenen Başkan Beşikci, bir insanın engelli olması onun diğer insanlar gibi yaşamasına, çalışmasına ve başarılı olmasına engel teşkil etmediğini belirterek, “Sosyal belediyecilik anlayışımızla toplumun her kesimine hizmet götürmek amacıyla çalışmalarımız devam etmektedir. Sadece İşitme Engelli değil tüm engelli öğrencilerimizi sahip oldukları yetenekler doğrultusunda üretken, kendi hayatını idame ettirebilen bireyler haline getirmek en temel vazifemizdir. Burada bulunan çocuklarımızın eğitimi için gerekli tüm ihtiyaçları karşılamaktayız” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.