Dolar 38,0033
Euro 41,5508
Altın 3.650,12
BİST 9.407,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır 23°C
Çok Bulutlu
Diyarbakır
23°C
Çok Bulutlu
Sal 24°C
Çar 17°C
Per 14°C
Cum 14°C

Edebiyat Evi, Gençlerin Mekanı Oldu

Edebiyat Evi, Gençlerin Mekanı Oldu
18 Aralık 2023 13:51

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi tarafından Üçkuyu Mahallesinde edebiyat, kitap ve şiir severlere yönelik olarak 5 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan Edebiyat Parkı ve Edebiyat Evi öğrenci gençlerin mekanı olmaya devam ediyor.

Sınavlara hazırlanan öğrencilere destek olmaya devam eden Yenişehir Belediyesi Edebiyat Evinde bulunan Kütüphanede her ay ücretsiz deneme sınavları düzenliyor.

Edebiyat Evi ile amaçlarının öğrencilere konforlu ve sessiz bir mekân sağlamak olduğunu belirten Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, “Yenişehir Belediyesi olarak en büyük yatırımlarımızdan biri de kütüphanelerimizdir. İlçemizdeki her yaş düzeyine hitap eden kütüphanelerimiz ile amacımız öğrencilerimize ders çalışabilmeleri için konforlu ve sessiz bir mekân sağlamaktır. Edebiyat Evi Kütüphanemiz ise Edebiyat Parkımız’ın içerisinde yer almaktadır. Kütüphanemizde bulunan öğrencilerimiz hem ders çalışabiliyorlar hem de düzenlediğimiz deneme sınavlarından ücretsiz faydalanabiliyorlar. Kütüphanemize olan ilginin fazla olması ve öğrencilerimizin girdikleri sınavlarda hedefledikleri üniversitelere yerleşmeleri bizleri çok mutlu ediyor.” ifadelerinde bulundu.

En güncel Diyarbakır ve bölgesinden haberler, sonhaberlerim.com'da
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.