Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

DİYARBAKIRSPOR SEVGİSİ AVM’LERE YANSIDI

Diyarbakır’da bir alışveriş merkezinin önünde bulunan direklere asılan dev Diyarbakırspor bayrakları renkli görüntüler oluşturarak vatandaşların beğenisini kazandı.

DİYARBAKIRSPOR SEVGİSİ AVM’LERE YANSIDI
REKLAM ALANI
25 Eylül 2020 15:06
727

Diyarbakır’da bir alışveriş merkezinin önünde bulunan direklere asılan dev Diyarbakırspor bayrakları renkli görüntüler oluşturarak vatandaşların beğenisini kazandı.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakırspor sevgisini geniş kitlelere ulaştırmak için projeler hazırladıklarını belirten kulüp başkanı Siyabend Aydın, “Amacımız hem sportif başarı hem de sosyal aktivitelerle Diyarbakırspor’un marka değerini yeniden en üst seviyeye çıkarmaktır” dedi.

 

Son 3 sezonda 3 lig çıkarak Bölgesel Amatör Ligine kadar yükselen Diyarbakırspor’un uzun yıllar sonra yapılanma içerisine girmesi kentte spor anlamında kaybolan heyecanı geri getirdi. Bir alışveriş merkezinin önünde bulunan direklerde göndere çekilen kulübün bayrakları ilgi odağı oldu. Kulübün armasından oluşan bayraklar vatandaşların beğenisini kazandı. Bayrakların önümüzdeki günlerde kentin diğer bölgelerindeki işlek noktalara da asılması planlanıyor.

 

Bayrakların çok güzel bir görüntü oluşturduğunu belirten vatandaşlar, tarihi başarılarla dolu olan 52 yıllık kulübün yeniden canlanmasından büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

 

“DİYARBAKIRSPOR TÜRK SPORUNUN ULU ÇINARIDIR”

 

Diyarbakırspor’un Türk futbolunun ulu çınarları olduğunu kaydeden yeşil-kırmızılı kulübün başkanı Siyabend Aydın, “Diyarbakırspor, bölgenin umudu ve ortak paydası olmuş, Türkiye’nin her bölgesinde ve hatta dünyanın her yerinde taraftarı olan büyük bir sosyal projedir. Bir spor kulübünden çok daha farklı anlamlar içermektedir. Amacımız mazisi başarılarla dolu kulübümüzü yeniden Türk sporunun marka değeri yüksek kulüpleri arasına katmaktır. Türkiye’nin her yerinden olumlu mesajlar alıyoruz. İnsanlar derin bir heyecan içerisinde. Şanlı Diyarbakırspor armasını inşallah el birliği ile mücadele ederek hak ettiği yere getireceğiz, en üst liglerde dalgalandırma imkanı bulacağız. Farklı projelerimiz var, planlı bir şekilde hayata geçireceğiz” diye konuştu

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.