Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

“Diyarbakır’ın Kalbi Sur’dan Herkesin Bayramı Mübarek Olsun”

“Diyarbakır’ın Kalbi Sur’dan Herkesin Bayramı Mübarek Olsun”
REKLAM ALANI
21 Nisan 2023 00:10 | Son Güncellenme: 21 Nisan 2023 12:03
336

Milliyetçi Hareket Partisi Sur İlçe Başkanı Şakir Erdin, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada tüm Müslümanların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır’ın kalbi olan bir ilçede MHP’nin ilçe başkanı olarak görev yaptığını belirten Başkan Erdin, Sur ilçesinin dünyanın gözünün üzerinde olduğu bir ilçe olduğunu ve partisinin bayrağını onurla ve gururla dalgalandırdığını söyledi.

Başkan Erdin, mesajında,“ Hayır, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayını dolu dolu geçirmenin mutluluğu içindeyiz. Ramazan ayı içerisinde yaşanılan sevinçlere ortak olmak, vatandaşlarımızın mutluluğunu paylaşmak, birlik ve beraberlik içinde idrak edilen nice Ramazan aylarından birinde daha hemşehrilerimizle olmanın mutluluğunu yaşamak, vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenmek, mutluluklarıyla sevince boğulmak adına dolu dolu bir Ramazan ayı geçirdik. Şimdi ise her türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Sur ilçemizdeki vatandaşlarımız olmak üzere bütün vatandaşlarımızın, tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.