Dolar 32,3477
Euro 34,7828
Altın 2.394,90
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Diyarbakır’ın Bağımsız Belediye Başkan Adayları Belli Oldu!

Diyarbakır’ın Bağımsız Belediye Başkan Adayları Belli Oldu!
REKLAM ALANI
7 Mart 2024 14:21
288

Diyarbakır İl Seçim Kurulu Başkanlığı, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri için siyasi partiler ve bağımsız adaylar için kesin aday listesini açıkladı. Diyarbakır’ın 4’ü merkezde olmak üzere 17 ilçesinde toplam 192 aday yarışacak.  

Diyarbakır’da yarışacak bağımsız adayların sayısı ve kimlikleri açıklandı. Kentte büyükşehir belediye başkanlığı için 2 aday bağımsız olarak yarışacak. Toplam 22 aday arasından bu statüde adaylığını açıklayan isimler Abdulaziz Kırkan ve Orkide Düzkaya oldu.

ARA REKLAM ALANI

İlçelerde ise 10 bağımsız aday yarışacak. En fazla bağımsız aday, Silvan ilçesinde görülüyor. Silvan Belediye Başkanlığı için yarışacak bağımsız adaylar şu şekilde: Murat Ateş, Fahrettin Yılmaz, Mehmetsalih Gezen ve Mehmet Bayka.

Dicle Belediyesi’nde ise bağımsız adaylar Murat Arukan, Ferhat Durmaz ve Mehmet Doğan olarak belirlendi. Eğil Belediye Başkanlığı için bağımsız aday ise Ömer Faruk Çetinkaya olarak açıklandı. Ergani ilçesinde bağımsız aday Hamit Uysal, Lice ilçesinde ise Muharrem Akgönül olarak yarışacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.