Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Diyarbakır’daki ölüm yolunda daha kaç kişi ölecek?

Diyarbakır’daki ölüm yolunda daha kaç kişi ölecek?
REKLAM ALANI
28 Ağustos 2023 15:10
224

Vatandaşlar, Bağcılar Mahallesinde arabaların ve motorsikletlerin hız yaptıkları ve ölümlü kazaların yaşandığı Aram Tigran Caddesinde tedbir alınmasını istedi.

Diyarbakır’ın merkez Bağcılar Mahallesi Aram Tigran Caddesi’nde, dün akşam üstü hız yapan otomobilin çarpması sonucu 7 yaşındaki Yusuf Babayiğit isimli çocuk yaşamını yitirdi. Caddede sık sık kazaların meydana geldiğini söyleyen mahalle sakinleri hız kesici gibi önlemlerin alınması için yetkililere çağrıda bulundu.

ARA REKLAM ALANI

 

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi’ndeki Aram Tigran Caddesi’nde son 2 yılda meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi yaşamını yitirirken, çok sayıda kişi de yaralandı.

 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEPKİ

 

Trafik kazalarının sık yaşandığı cadde için mahalle sakinleri önlem almalarından dolayı yetkililere tepkide bulundu. Bir çok kez belediyeye müracaatta bulunmalarına rağmen bir yanıt alamadıklarını söyleyen mahalle sakinlerinden Şeyhmus Ataç, “Dün akşam saatlerinde bu caddede 7 yaşındaki Yusuf Babayiğit, araba çarpması sonucu öldü. Araçlar burada süratli bir şekilde geçiyorlar. Araba ve motor yarışları yapılıyor. Belediyeden hız kesiciler kurulmasını istedik fakat halen atılan bir adım yok. 2 yıl önce de 2 vatandaşımızı bu caddede trafik kazasında kaybettik. Bu caddede sürekli kazalar meydana geliyor. En son dün akşam bir yavrumuzu daha trafik kazasında kaybettik. Bunun sorumlusu belediyedir. Daha kaç kişinin trafik kazasında ölmesini bekliyorlar. Niçin tedbir almıyorlar” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.