Dolar 32,5617
Euro 35,0339
Altın 2.433,96
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Az Bulutlu
İstanbul
30°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 30°C

Diyarbakır’da Koruyucu Aile Günü Etkinliği Düzenlendi

Diyarbakır’da Koruyucu Aile Günü Etkinliği Düzenlendi
REKLAM ALANI
30 Haziran 2024 15:47
273

Diyarbakır’da 30 Haziran Koruyucu Aile Günü etkinliği düzenlendi.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır Öğretmenevi’nde düzenlenen etkinliğe Diyarbakır Vali Vekili Abdullah Çiftçi, Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat, kurum personeli, 25 koruyucu aile ve çocukları katıldı.

Etkinlikte konuşan Diyarbakır Vali Vekili Abdullah Çiftçi, medeniyetin özünün merhamet olduğunu vurgulayarak, koruyucu aile olmayı kabul eden 63 aileyi tebrik etti.

Koruyucu ailelerin hem çocuklara sahip çıkarak kendi evlerine bereket kattıklarını, hem de Allah’ın takdirini kazandıklarını ifade eden Vali Vekili Çiftçi, “Bir insanı kurtarmak, üzerinde güneşin doğup battığı her şeyden daha hayırlı ve kıymetlidir. Siz bu çocuklara sahip çıkarak aslında insanlığa, medeniyetimizin değerlerine sahip çıkıyorsunuz. Çocuklarımız gönülden benimseyerek kucak açan tüm ailelerin bu özel gününü tebrik ediyorum.” dedi.


Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat ise Diyarbakır’daki Sevgi Evleri’nde 0-2 yaş aralığında 20 çocuk, 0-6 yaş aralığında 50 çocuğun aile sevgisi beklediğini söyledi. Güçlü bir toplum olabilmek için güçlü bireylere ihtiyaç olduğunu vurgulayan Polat, tüm kadınları koruyucu aile olmaya davet etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.