Dolar 32,3779
Euro 34,7436
Altın 2.430,50
BİST 10.019,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

Diyarbakır’da Eğitimlerini Tamamlayan ‘Yunus’lardan 100’üncü Yıl Anısına Koreografi

Diyarbakır’da Eğitimlerini Tamamlayan ‘Yunus’lardan 100’üncü Yıl Anısına Koreografi
REKLAM ALANI
27 Ekim 2023 15:31
243

DİYARBAKIR’da motosikletli ‘Yunus’ polis timlerinin 8’inci dönem eğitimini başarıyla bitiren, 1’i komiser 1’i komiser yardımcısı 36 personel mezun oldu.

Mezuniyet töreninde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümü nedeniyle motorlardan yıldız, personelden de sonsuzluk ve rakamla bir koreografisi büyük alkış aldı. Oluşturan koreografi havadan görüntülendi.

ARA REKLAM ALANI

Türkiye’de kurulan motosikletli yunus polis timlerinin Diyarbakır’da 8’ncı dönem eğitimi tamamlandı. Asayiş Daire Başkanlığı öncülüğünde Türkiye’de 7 eğitim merkezinden biri olan Diyarbakır’da İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde ‘Motosikletli Yunus Polis Temel Eğitim’ kursuna, Elazığ, Malatya, Karaman ve Kayseri’den 1’i komiser 1’i komiser yardımcısı 36 personel katıldı.

Uzman öğreticiler tarafından verilen eğitimde, kursiyerlere profesyonel motosiklet sürüşü, asayiş olaylarına müdahale, motosiklet üzerinden acil iniş ve binişler ile yer müdahale öğretildi. Yunuslar için, iyi derecede İngilizce bilmek, olmazsa olmazlar arasında yer alırken ayrıca eğitim, ileri sürüş ve silah eğitimleriyle de destekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEZUNİYETTE 100’ÜNCÜ YIL ANISINA SONSUZLUK VE BİR RAKAMI KOREOGRAFİSİ YAPILDI

35 günlük zorlu eğitimin ardından kursu tamamlayan 1’i komiser 1’i komiser yardımcısı 36 personel için tören düzenlendi. İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’nın direktifleriyle başlatılan ‘Suçla Sinerjik Mücadele Projesi’nde lokomotif olan Yunusların, Kayapınar ilçesindeki Stadyum yerleşkesindeki 100. Yıl Törenine Emniyet Müdür yardımcıları, ilçe emniyet müdürleri, şube müdürleri ve görevli memurlar katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. ‘Yunus’ların motosikletleriyle yaptıkları ‘ay yıldız’ ve akrobatik hareketler izleyenlerden alkış aldı. Törenin ardından kursiyerler ve görevli polisler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümü nedeniyle motorlardan yıldız, personellerden ise 100’üncü yıl anısına sonsuzluk ve rakamla bir koreografı yapıldı. O anlar havadan görüntülendi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.