Dolar 32,3595
Euro 34,7454
Altın 2.394,51
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Diyarbakır’a Yeni Bir Özel Hastane Açıldı!

Diyarbakır’a Yeni Bir Özel Hastane Açıldı!
REKLAM ALANI
10 Ağustos 2023 12:49
826

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde 4170 m² alan üzerine kurulu 8742 m²’lik kapalı alanı olan 75 yataklı, toplamda aktif olarak 21 hekim ve bir diyetisyen ile poliklinik hizmetleri sunan Özel Dünyapark Hastanesi, verdiği hizmetleri düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

 

ARA REKLAM ALANI

Özel Dünyapark Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Pelin Yalınkaya, “16 yıllık Dünya Doğum merkezimizdeki deneyimimiz ile çıktığımız bu yolda eski tecrübemizi çağın teknolojileri ile birleştirerek Diyarbakır’ımıza yakışır VIP konseptinde ve standartlarında bir özel hastane olarak tasarlayıp kurduk” dedi.

 

Yalınkaya konuşmasına şu sözlerle devam etti: Hastanemizin hizmet standartlarını daha ileriye götürerek hasta ve çalışan memnuniyetini daha iyiye ve en güzele ulaştırmak amacıyla kendimizi ifade etmenin yolu olarak siz değerli basın temsilcilerimizin katkısına ihtiyacımız var.

 

İlimizde ve bölgemizde bize ihtiyaç duyacak her kesime ulaşabilmenin  ancak sizlerin aracılığı, desteği ve katkısıyla olacağını düşünüyoruz.

‘AYDA 10 BİN HASTAYA HİZMET VERİLİYOR’

 

Özel Dünyapark Hastanesi Başhekimi Dr. Faraç Başak “aylık 10 bin’e yakın hastaya hizmet vermekteyiz” dedi.

 

Başak, konuşmasına şu sözlerle devam etti; “Hastanemiz 4170 m² alan üzerine kurulu 8742 m² lik kapalı alanı olan 75 yataklı olup bünyemizde toplamda şu an aktif olarak 21 hekimimiz ve bir diyetisyenimiz poliklinik hizmetleri sunmaktadır.  Sözleşmeli olarak ameliyatlarını gerçekleştirmek üzere ayrıca kadromuzda bir profesör ve bir doçent olan kadın doğum uzmanlarımız mevcuttur. Hastanemiz bünyesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk (pediatri)Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Göğüs Hastalıkları, Yeni doğan ünitesi, Dâhiliye, Radyoloji Üroloji, Genel Cerrahi ve 24 saat açık olan Acil Servisimiz bulunmaktadır. Günlük ortalama 400 yeni olmak üzere toplamda aylık 10000’e yakın  hastaya hizmet vermekteyiz. Hastanemiz bünyesinde Genel cerrahi işlemleri endoskopi ve kolonoskopi gibi özellikli işlemler, her türlü açık cerrahiler, lokal cerrahiler, lazer ile kısa süreli cerrahi uygulamalar ve Laparoskopi ile   birçok ameliyat yapılmaktadır. Kadın doğum olarak da çağın gereklerine uyumlu ve  ileri teknolojilerle donatılmış  servis odalarımız ve doğum salonlarımız mevcuttur.Üst düzey ultrason cihazları ile poliklinik hizmeti Kolposkopi eşliğinde rahim ağzı kanser taraması, Kadın Hastalıkları ve Doğum ile ilgili  her türlü açık ve kapalı(Laparaskopi, Histereskopi) ameliyatları yapılmakla birlikte; normal doğum, ağrısız normal doğum(prenses doğum) ve suda doğum yapılabilmektedir. Hastanemiz Üroloji kliniğinde; çocuk ürolojk hastalarda, yetişkin ürolojik hastalarda, onkolojik vakalarda(ürolojik) çağın gereğine uygun olarak lazer eşliğinde Laparoskopik, Endoskopik, Açık Cerrahi uygulanmaktadır. Pediatri branşında da çocuk uzmanlarımız aktif olarak mevsimsel ve genel çocuk hastaları konusunda ileri teknolojiler kullanarak gerektiğinde yatış ve servis desteği alarak gerektiğinde de acil ve yoğun bakım desteği alarak hastalarımıza şifa dağıtmaktadır.

’24 SAAT HİZMET VERMEKTEYİZ’

“Bütün katlarımızda bulunan emzirme odalarımız, hastalarımızın daha rahat edebileceği geniş ve ferah dinlenme ve bekleme alanlarımız, Diyarbakır’ın sıcağını ve soğuğunu yansıtmayacak şekilde tasarlanmış havalandırma koşullarımız, steril alanlarımız ve odalarımızın tümünün özel oda olma özelliğiyle dizayn edilmiş hasta yatış odalarımızın yanında yine ziyaretçilerimiz için planlanmış, refakatçilerimizin sağlığı ve rahatlığı için dizayn edilmiş bir şekilde hastalarımıza 24 saat hizmet vermekteyiz”

‘VIP ODALAR KONUSUNDA İDDİALIYIZ’

Bölgede az bulunan VIP oda konusuna da değinen Dünya Park Hastanesi Başhekimi Başak, VIP odalar konusunda iddialıyız dedi.

Başak konuşmasında; Hastanemizde bölgede az bulunan ve bu konuda iddialı olduğumuz VIP odalarımız mevcuttur.1 + 1 suit oda şeklinde düzenlediğimiz ve konsepti sadece bize ait olan her iki odanın yani hasta odası ve refakatçı ile  ziyaretçi odalarının ayrı ayrı salona açıldığı ve birbirinden rahatsız olmayacak şekilde düzenlediğimiz odalarımız mevcuttur Bu odalarımızın diğer hastanelerin VIP odalarından farkı gelen hasta ziyaretçilerimizin gerektiğinde hasta ağrılıysa veya hasta müsait değilse rahatsız etmeden giriş çıkışının ayrı olması bekleme alanlarının ayrı olması gibi bir özelliği var. Bu da şu an bölgedeki diğer özel hastanelerde olmayan bir konsepttir. Ulusal da dahi  bu konsepte çok az hastane mevcuttur” ifadelerini kullandı.

BASIN ÇALIŞANLARINA YÜZDE 50 İNDİRİM

Basın çalışanları için indirim uygulayacaklarını da dile getiren Başak, “Basın çalışanlarımız için eş, çocuk, kendileri ve aileleri için yüzde 50 indirim yapılacaktır” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.