Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Diyarbakır’a Bahar Geldi! Bisiklet Fiyatları Ne Kadar?

Diyarbakır’a Bahar Geldi! Bisiklet Fiyatları Ne Kadar?
REKLAM ALANI
13 Mart 2024 16:47
95

Bahar havası yaşayan Diyarbakır’da bisiklet fiyatları merak konusu oldu.

Türkiye’de son yıllarda bisikletlerin ulaşım aracı olarak kullanılması için birçok çalışma ve proje gerçekleşirken, Diyarbakır’da ise bisiklet satışlarında düşüşün meydana geldiği öğrenildi. Diyarbakır’da geçen yıla oranla artan kur oranları nedeniyle ürünlerini yüzde 120 zamlı sattıklarını söyleyen bisikletçi esnaflar, bu sebepten ötürü de ürünlerini satmakta güçlük çektiklerini söyledi.

ARA REKLAM ALANI

 

DİYARBAKIR’DA BİSİKLET FİYATLARI NE KADAR?
Mücadele gazetemize konuşan bir esnaf; çocuklara yönelik bisiklet fiyatının en düşük 1850 liradan, yetişkinlere göre ise bisiklet satışının en düşük 3 bin 600 liradan başladığını söyleyerek, “Ürünlerimizde ciddi düşüş meydana geldi. Aynı zamanda vatandaşlar akrabalarından ya da arkadaşlarından kalma ikinci el bisikletleri satın alıyor. Bu durum da bizim gibi vergisini ödeyen esnafları zor duruma sokuyor. Yani esnaflar her anlamda sıkıntı yaşıyor” Diye konuştu. (Kaynak: Mücadele Gazetesi)

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.