Dolar 32,3072
Euro 34,6552
Altın 2.409,24
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

“Diyarbakır, Türkiye’nin En Önemli Kentlerinden Biridir”

“Diyarbakır, Türkiye’nin En Önemli Kentlerinden Biridir”
REKLAM ALANI
5 Nisan 2023 09:03
557

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin sona ermesiyle birlikte partilerin aday adayları listeleri belli oldu.

 

ARA REKLAM ALANI

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Diyarbakır milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Zülküf Arslan, Sonhaberlerim.com internet haber sitesine özel açıklamalarda bulundu.

 

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Aday adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Arslan, yaptığı açıklamada Diyarbakır’da MHP’nin trendi yükselen bir parti haline geldiğini söyledi.

 

Ergani’de esnaf olarak yaşamını idame ettirdiğini aktaran Arslan; “Partimizin Diyarbakır’da bir milletvekili çıkarması için ben aday oldum. Bu süreçte kendi adıma yapacağım çalışmalar ve il teşkilatımız ile birlikte kentimizin mecliste etkili bir şekilde temsil edilmesi için bir milletvekili çıkarmamız gerekiyor. Diyarbakır, Türkiye’nin en önemli kentlerinden biri ve biz de bunun bilincinde olarak çalışmalarımı yürüteceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.