Dolar 32,5169
Euro 34,9742
Altın 2.438,92
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Diyarbakır Sağlığında Flaş Gelişmeler

Diyarbakır’da sağlık sektöründe yapılan yeni atamalar gündeme bomba gibi düştü.

Diyarbakır Sağlığında Flaş Gelişmeler
REKLAM ALANI
15 Aralık 2021 01:27
3.813

ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin’in bir sürü rakipleri olmasına rağmen Sağlık Bakanlığı tarafından başarılı olduğu gerekçesiyle yeniden atanırken, Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sedat Özkul da Sağlık Bakanlığı tarafından sözleşmesi sona erdiğinden dolayı görev verilmeyerek yerine KBB Uzmanı Dr. Günay Kozan atandı.

 

 

“DİYARBAKIR’A DAHA İYİ HİZMETLER SUNMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

 

Dr. Cihan Tekin, atamayla ilgili yaptığı açıklamada; “Bizim temel amacımız Diyarbakır’a hizmettir. Bu noktada bakanlığımızın bizi tekrar bu göreve layık görmesi mutlu etti. İnşallah Diyarbakır’a daha iyi hizmetler sunacağız. İnşallah iyi olur, rabbim utandırmasın” dedi.

 

“ÖZKUL’UN ALINMASINDA HİZMETSİZLİK ETKEN OLDU İDDİASI”

 

 

Yıllardır Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan Dr. Sedat Özkul, sözleşme süresi dolduğundan dolayı görevden alınarak yerine daha önce SBÜ Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kulak Burun ve Boğaz (KBB) uzmanı olarak görev yapan Dr. Günay Kozan atandı. Geçtiğimiz aylarda meydana gelen doktor istifaları, hastanede artan mobbingden dolayı personelin çalışamaz hale geldiği ve bu durumun da vatandaşların hizmet görememesine neden olmasının Dr. Özkul’la yeniden sözleşme imzalanmamasında etkili olduğu iddia edildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.