Dolar 32,3701
Euro 34,7315
Altın 2.394,15
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Diyarbakır OSB Seçiminin Galibi Fidan’lı Mavi Liste

Diyarbakır OSB Seçiminin Galibi Fidan’lı Mavi Liste
REKLAM ALANI
14 Mayıs 2022 17:48 | Son Güncellenme: 14 Mayıs 2022 18:24
1.623

Diyarbakır OSB 2. Olağan Genel Kurulunda Mavi Listeden yeniden başkan adayı olan Diyarbakır OSB Başkanı Mustafa Fidan 114 oy ile güven tazeledi. 

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi (DOSB) yeni yönetiminin belirlendiği 2’nci Olağan Genel Kurulu’nda oylamaya geçilmeden önce yönetime talip olan Mavi, Yeşil ve Beyaz listenin başkan adayları birer konuşma yaptı.

 

 

Diyarbakır’da 916 hektarlık alana sahip olan ve dört etaptan oluşan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 2. Olağan Genel Kurulunda 3 listenin ile seçime gidildi. Seçimde 261 oy kullanılırken, oyların biri geçersiz sayıldı, Mavi Liste 114 oy, Yeşil Liste 74 oy, Beyaz Liste ise 72 oy aldı.

 

 

Seçiminde Mavi Listeden yeniden başkan adayı olan Diyarbakır OSB Başkanı Mustafa Fidan güven tazeleyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

 

Fidan, seçimin kazananı Diyarbakır olduğunu vurgulayarak; “Kazanan Diyarbakır oldu, biz hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız, birlikte yöneterek hareket edeceğiz. İlk işimiz istişare heyeti kurup sanayicilerimizle birlikte OSB’yi yönetmeye başlayacağız. Amacımız birlik, beraberlik ve hep birlikte Diyarbakır’ı yönetip üreten Diyarbakır’da herkesi üretmeye çağırıyoruz. Bu bir seçim dini, dili, ırkı yoktur tek kazananı vardır oda Diyarbakır OSB, tek bir kalple tek yürekle kazandık” dedi.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.