Dolar 32,3881
Euro 34,7827
Altın 2.433,74
BİST 10.068,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

“Diyarbakır Kulp İlçesinde Şube Müdürü Farklı Sendika Üyelerine Telefon Açıp Hakaret Ediyor” İddiası

“Diyarbakır Kulp İlçesinde Şube Müdürü Farklı Sendika Üyelerine Telefon Açıp Hakaret Ediyor” İddiası
REKLAM ALANI
12 Aralık 2022 11:43
1.201

Eğitim Gücü Sen, Diyarbakır’ın Kulp İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan aynı zamanda Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi olan Mehmet Cengiz’in, farklı sendika üyelerini arayarak ‘pislik’ vb. gibi hakaretler ettiğini iddia etti.

 

ARA REKLAM ALANI

Sendika tarafından yapılan açıklama şöyle: “Diyarbakır Kulp İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan aynı zamanda Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi olan Mehmet Cengiz, farklı sendika üyelerini arayarak ‘pislik’ vb gibi hakaretler etmektedir. Son olaydaEğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası (Eğitim Gücü Sen) Genel Başkanı Oğuz Özat yaşananlara sessiz kalmayarak“Sendikamız üyesi Hüseyin Aktaş hakaretlere maruz kalmıştır. Bir şube müdürü ilçesindeki/ilindeki tüm öğretmenlere eşit davranmalıdır. Bir sendikanın ilçe yöneticisi olmak diğer sendikalara üye öğretmenlere hakaret etme hakkı vermediği gibi devlet adabına da yakışmamaktadır.” şeklinde açıklama yaptı.

 

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali ve Kulp İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaya’nın yaşanan olaylara ilişkin gerekli incelemeyi başlatması gerektiğini ifade eden Özat, yasal süreci başlatacaklarını ekleyerek “Şube Müdürü Mehmet Cengizderhal öğretmenimizden özür dilemelidir.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.