Dolar 32,2699
Euro 34,6390
Altın 2.412,80
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

DİYARBAKIR İL MÜFTÜLÜĞÜ YETİM ÇOCUKLARI GİYDİRDİ!

Türkiye Diyanet Vakfı Diyarbakır İl Kadın Kolları tarafından “Bu Bayramda Bir Çocuğun Elinden Sen Tut” kampanyası ile yüzlerce yetim sevindirildi.

DİYARBAKIR İL MÜFTÜLÜĞÜ YETİM ÇOCUKLARI GİYDİRDİ!
REKLAM ALANI
27 Temmuz 2020 21:18
727

Türkiye Diyanet Vakfı Diyarbakır İl Kadın Kolları tarafından başlatılan bu kampanya, Diyarbakır Merkez İlçe Müftülükleri de görev alan TDV gönüllü kadınların desteğiyle kısa sürede yüzlerce yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların yüzünde bir tebessüm vesilesi oldu.

 

ARA REKLAM ALANI

Yetim kardeşine bayramlık hediye etmek isteyenlerden toplanan, 100’er lira bağışlar yaralı gönüllerin bayramlık sevinci oldu. Hayırseverlerin sağladığı destekle Kayapınar, Yenişehir, Bağlar ve Sur ilçelerinde yaşayan yetim çocuklara bayramlık alındı.

 

Bayrama kadar hayırseverlerden gelen destekler doğrultusunda çocukların giydirilmeye devam edileceğini söyleyen İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır şunları kaydetti; “Peygamber Efendimiz(s.a.s) hadislerinde, yetimlere yapılan ikram ve fedakârlığın karşılığında cennette ihsan edilecek mükâfatların müjdesini vermektedir. Kendilerine uzanacak bir yardım eline muhtaç küçük yüreklerin bayramlık sevincine ortak olmak, gülümseyen yüzlerini görmek, hem yardımı yapanlara hem de yardıma aracılık eden TDV gönüllülerine bu küçük adımların sonsuzluğa uzanan mutluluğunu ve huzurunu yaşattı. Bayramlıkların alınmasına gerek maddi destek sağlayan gerekse bu işe gönül verip bizzat yetimlere eşlik eden bütün kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Rabbim salih amellerini katında makbul eylesin, ecrini çoğaltsın. Ahirette de onlara mükâfatlarıyla bayram sevinci yaşatsın.”

 

HABER:SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.