Dolar 32,9344
Euro 35,4142
Altın 2.462,77
BİST 10.767,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Açık
İstanbul
28°C
Açık
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 28°C

Diyarbakır Genç MÜSİAD’ın Başkanı Acun, Takdire Şayan Çalışmalar Yapıyor!

Diyarbakır Genç MÜSİAD’ın Başkanı Acun, Takdire Şayan Çalışmalar Yapıyor!
REKLAM ALANI
29 Mayıs 2024 23:11
148

Genç MÜSİAD Diyarbakır şubesi başkanlık mazbatasını Nisan ayında alan Ali Fırat Acun, bir birinden değerli yeni üyeler ile Diyarbakır’da ses getirecek Genç MÜSİAD yönetimini kurmaya başladı.

2 yılı aşkın bir süredir faaliyetleri bitme noktasına gelen Genç MÜSİAD Diyarbakır şubesi, Acun ile çok hareketlendi. Geldiği günden bu yana Genç MÜSİAD ilkelerine uygun yüzlerce üye aday ile birebir görüşmeler yapan Acun’un ahlakı, çalışma azmi ve mücadelesi, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanıyor.

ARA REKLAM ALANI

 

Yılın en iyi çalışan, üreten ve Diyarbakır’a değer katan sivil toplum örgütü olma yolunda emin adımlarla yürüyen Acun gelecek için göz doldurup büyük umutlar vaad ediyor. 2003 doğumlu olan Ali Fırat Acun, en genç başkan olmasına rağmen, mütevaziliği, çalışkanlığı ve girişimci kimliği ile tam bir vizyon sahibi olmakla beraber yılların sivil toplum örgütlerinin başkanlarına taş çıkarıyor. Diyarbakırımızın dünyaya açılan pencerelerinden biri olan fuar organizasyonlarında fuarlara katılım sağlayıp, hem yerli firmalara hem de gelen misafir firmalara tek tek hoşgeldiniz ziyareti yapıp, Genç MÜSİAD çalışmalarını anlatması bugüne kadar karşılaşmadığımız bir çalışma olma özelliğini taşıyor. Genç MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı Acun,  şuan hem MÜSİAD’a, hem Diyarbakır’a yakışacak üye çalışmaları ile nitelikli bir yönetim kurmaya çalıştıklarını ve 31 Mayıs – 2 Haziran tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenecek GİK toplantıları için hazırlık yaptıklarını belirterek, öncelikle kendisine ulaşmamızdan mutluluk duyduğunu, en kısa sürede bizi ve değerli basın emekçilerini ziyaret edeceğini, çalışmaları ile projelerini anlatacağını belirtti.

“Dünyanın en güzide işadamı derneği olan MÜSİAD’ın göz bebeği olan Genç MÜSİAD Diyarbakır şubesi olarak üyelerimiz ve yönetimimiz ile MÜSİAD’ımıza yakışır bir şekilde kadim şehrimizin tarihine geçecek çalışmalar yapmak istiyoruz. Bu anlamda MÜSİAD Genel Başkanımız Mahmut Asmalı ile Genç MÜSİAD Genel Başkanımız Cahit Ertemel’in ve yönetim kurulumuzun gençlere, genç girişimcilere büyük değer verdiğini biliyoruz. Biz de onların çizdiği ve aydınlattığı yolda yılmadan yorulmadan rehavete kapılmadan mücadele edeceğiz” dedi.

“2002 yılında kurulan Genç MÜSİAD, Türkiye’de 57 yurt dışında 33 temsilcilik ile binlerce bir birinden değerli üye barındırıyor. Helalden ve iyi ahlaktan beslenen ilkeleri ile güçlü bağlantılar, sürdürülebilir ilişkiler ile stratejik büyümeyi esas alarak, sektör oyuncularına büyük hayaller kurmaları ve bunları gerçekleştirmeleri için çalışma yürütüyor. Temelde çağımızın ihtiyaçlarını karşılayacak yeni nesil liderler yenilikçi yöneticilerle olacağını düşünüyoruz. Genç MÜSİAD klasiği olan 3T anlayışımızda Tanı, Tanıştır ve Ticaret Yap anlayışı var. Bu anlayış ile ilkelerimize uyumlu genç girişimciler ile kentimizde çok güzel çalışmalar yapıp kent ekonomisine ve ülke ekonomisine ciddi katkılar sunup, beyin göçünü tersine çevirip, işsizlik ile mücadeleye ciddi katkılar sunmak istiyoruz. Özellikle kentimizde üretilen ürünlerin dünya pazarına ulaşmasının, ihracat rekorlarının kırılmasının genç girişimcilerin çabasına bağlı olduğunu düşünüyorum” diyen Acun son söz olarak “Bizimle bu kutlu yolda beraber olmak isteyen hemşehrilerimizi sizin vasıtanız ile çay içmeye, hasbihal etmeye, başım gözüm ile beraber bekliyorum. Genç MÜSİAD’ımızı web sitesinden ve sosyal medyadan takip etmeye, öneri ve eleştirilerini yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.