Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Diyarbakır Emniyeti, Çocuklar İçin Yapay Zeka İle Beste Yaptı

Diyarbakır Emniyeti, Çocuklar İçin Yapay Zeka İle Beste Yaptı
REKLAM ALANI
23 Nisan 2024 11:33
76

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıl dönümü nedeniyle özel olarak yapay zeka kullanılarak şarkı bestelendi. Etkinlikte Yunus polisleri de çocuklarla zeybek oynadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıl dönümü İl Emniyet Müdürlüğü’nce de kutlandı. İl Emniyet Müdürlüğü Medya Halka İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü ekiplerince yapay zeka ile bestelenerek hazırlanan klipte, polislerin Diyarbakır’ın farklı köşelerinde çocuklarla buluşarak oyunlar oynadığı ve keyifli vakit geçirdiği anlar yer aldı. Okulda, sokakta, parkta ve tarihi mekanlarda çekilen görüntülerde polislerin çocuklarla samimi diyalogları ve güler yüzleri dikkat çekti İl Emniyet Müdürlüğü’nün bu anlamlı projesine katkı sunan yapay zeka ile hazırlanan 23 Nisan temalı şarkı da çocukların seslendirdiği ve neşe dolu sözleriyle dikkat çekildi. Klipte İl Emniyet Müdürlüğü’nün sadece kolluk kuvveti olarak değil, aynı zamanda toplumun her kesiminden, özellikle de çocuklardan yana olduğunu göstermesi açısından da önemli mesaj verildi.
YUNUS TİMLERİ DE ÇOCUKLARLA ZEYBEK OYNADI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı motosikletli Yunus timleri de çocuklar için çalışma yaptı. Ekipler yaptıkları çalışmanın ardından İl Emniyet Müdürlüğü girişinde bulunan alanda zeybek oynadı. Yunus timleri oynadıkları zeybeğin ardından bu kez çocukları da dahil etti. 3 çocuğun oynadığı klipte çocukların polis kıyafeti giyerek oynadığı görüldü.

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.