Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

Diyarbakır Eğitim Camiasında Değişimler Sürüyor!

Diyarbakır Eğitim Camiasında Değişimler Sürüyor!
REKLAM ALANI
3 Mart 2023 14:41 | Son Güncellenme: 3 Mart 2023 15:20
792

Diyarbakır’da milli eğitim camiasında yaşanan değişiklikler devam ediyor. 

 

ARA REKLAM ALANI

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN),

 

Geçtiğimiz yıl bir çok ilçede ve il milli eğitim müdürlüğünün alt kademelerinde mahkeme kararları sonucu yaşanan değişimler 2023 yılında da devam etti.

 

Diyarbakır’da daha önce iki kez görevden alınan Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüsamettin Atlı, görevine döndü.

MAHKEME KARARIYLA ÜÇÜNCÜ KEZ GÖREVE BAŞLADI 

 

Diyarbakır Milli Eğitim’de depremden önce yaşanan hareketlilik tekrar başladı. Daha önce iki kez görevden alınan Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüsamettin Atlı, mahkeme kararı ile yeniden Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine döndü.

TOKAT’TAN GELDİ, 3 İLÇEYE MÜDÜR OLDU 

 

Atlı’nın dönmesi ile 2022 yılında Tokat Öğretmenevi Müdürü olan, Mart 2022’de Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ardından 12 Ağustos 2022 tarihi itibariyle Diyarbakır Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan İbrahim Üçköylüoğlu Bağlar İlçe Milli Müdürlüğü’ne, Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ise İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atandı.

DİYARBAKIR TARİHİNDE BİR İLK!

 

Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Mehmet Bulut’un il milli eğitim müdür yardımcısı olarak atanmasının ardından daha önce o görevde bulunan Enver Çelikten bakanlık kararnamesi ile öğretmen yapıldıktan sonra il milli eğitim müdürünün talimatıyla valilik oluruyla daha önce de görev yaptığı Nene Hatun Anadolu Lisesi’ne  okul müdürü olarak atandığı öğrenildi. Yapılan bu atamayla Diyarbakır tarihinde ilk kez bir öğretmen sınavsız ve mülakat olmadan bir okula kadrolu müdür olarak atanmış oldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.