Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 22°C

DİCLE ÜNİVERSİTESİ’NDE YÜZ YÜZE EĞİTİM KARARI

Dicle Üniversitesi’nde 18 Ekim Pazartesi gününden itibaren tüm bölümler yüz yüze eğitime geçiyor.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ’NDE YÜZ YÜZE EĞİTİM KARARI
REKLAM ALANI
14 Ekim 2021 15:21
1.341

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Mehmet Karakoç üniversitenin 18 Ekim’de tüm bölümlerin yüz yüze eğitime başlayacağını duyurdu.

 

ARA REKLAM ALANI

Rektör Karakoç’un açıklaması şöyle, “Sevgili Öğrencilerimiz, 18 Ekim 2021 Pazartesi Gününden İtibaren Üniversitemizin Tüm Birimlerinde Yüz Yüze Eğitime Geçilecektir. Kendi Sağlığınız ve Sevdiklerinizin Emniyeti İçin Aşınızı Yaptırmayı Unutmayın. Sağlıkla ve Sevgiyle Kalın.” İfadelerini kullandı.

 

”YUVANIZA HOŞ GELDİNİZ” ETKİNLİĞİ

 

Dicle Üniversitesi’nden yapılan paylaşımda ise, “Sevgili Öğrencilerimiz Yuvanıza Hoş Geldiniz! 18 Ekim 2021 Pazartesi Günü Saat 12.00’de tüm personel ve öğrencilerimizi, ”Yuvanıza Hoş Geldiniz” etkinliği için Öğrenci Yaşam Merkezine bekliyoruz.” İfadeleri kullanıldı.

 

Ayrıca öğrencilerin HES kodu ve barınma hakkında da açıklama yapan Dicle Üniversitesi şu ifadelere yer verdi: “Öğrencilerimizden gelen soru ve talepler üzerine aşı ve barınma konusunda aşağıdaki açıklamaları yapma ihtiyacı hâsıl olmuştur. Sağlık Bakanlığımız ve YÖK Başkanlığımız ile yapılan protokoller kapsamında, öğrenci otomasyonuna HES kodunu işleyen personel ve öğrencilerimizin aşı ve test verileri anlık olarak görüntülenebilmektedir. Riskli durumda olan personel ve öğrencilerimiz için gerekli tedbirler süratle alınmaktadır. Bugün itibariyle 19380 öğrencimiz HES kodu bilgisini OBS’ye işlemiştir. HES kodunu OBS’ye yüklemeyen öğrencilerimizin bu bilgilerini süratle tamamlamaları önem arz etmektedir. Sizin ve sevdiklerinizin sağlığı için lütfen aşınızı yaptırmayı unutmayınız. İlimizde öğrencilerimizin barınma sorunu hâlihazırda bulunmamaktadır. Diyarbakır Valimiz Sayın Münir Karaloğlu ve Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç’un öncülüğünde Dicle Üniversitesi Rektörlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerekli tedbirler süratle alınmaktadır. Bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı yetkililere teşekkür ediyoruz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.