Dolar 32,3780
Euro 34,7386
Altın 2.435,18
BİST 10.054,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

DEVA PARTİSİ YENİŞEHİR TEŞKİLATINDAN ‘BİR DAMLA MUTLULUK KAPTA’ ETKİNLİĞİ

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Yenişehir İlçe Teşkilatı, sosyal sorumluluk projesi kapsamında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına mama dağıttı.

DEVA PARTİSİ YENİŞEHİR TEŞKİLATINDAN ‘BİR DAMLA MUTLULUK KAPTA’ ETKİNLİĞİ
REKLAM ALANI
22 Ocak 2021 01:12
1.104

DEVA Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Erdal Akildiz ve beraberindekiler,  Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde FORUM AVM ile Galeria tarafındaki sokak hayvanlarına kapta mama bırakarak farkındalık yarattı.

 

ARA REKLAM ALANI

Soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarına mama bırakan Başkan Akildiz; “Soğuk kış günlerinde zor şartlarda sokaklarda yaşayan hayvanlara bir nebze olsun katkıda bulunmak amacıyla mama  dağıttık. Umarım bu etkinliğimiz güzel bir farkındalık yaratır ve her daim ilgiye, sevgiye muhtaç dostlarımızın yaşam standartlarına herkes katkı sağlar. Bir kap su bir kap mama onlar için çok şey. Rutin bir şekilde bu etkinlikleri sürdürmeye devam edeceğiz. Çalışmaya katkı sunan tüm gönüllülerimizle gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.