Dolar 32,3904
Euro 34,7696
Altın 2.439,43
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

DEM Partili Ahmet Türk: ‘Mardin’de Halkımızla, Kent Konseyimizle İhtiyaçları Belirleyeceğiz’

DEM Partili Ahmet Türk: ‘Mardin’de Halkımızla, Kent Konseyimizle İhtiyaçları Belirleyeceğiz’
REKLAM ALANI
6 Nisan 2024 09:32
89

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin (DEM Parti) adayı Ahmet Türk, görevine başlayarak, “Sivil toplum örgütlerimizle, halkımızla, kent konseyimizle ihtiyaçları belirleyeceğiz ve halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde oyların yüzde 57,4’ünü alarak Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Parti’li Ahmet Türk, partililer ile davul, zurna eşliğinde İstasyon Mahallesi’ndeki belediye binasına geldi.

ARA REKLAM ALANI

Burada belediye çalışanları tarafından karşılanan Türk, 31 Mart’ta mücadele ile büyük bir başarı elde edildiğini söyledi. Türk, “Bu başarı sadece Kürt halkının değil. Arap halkının, Süryani halkının, Tat halkının, Mıhelemi halkının da katkılarıyla güçlü bir şekilde seçimlerden çıktık. Elbette ki Mardin çok kültürlü, çok inançlı bir şehrimiz. Ona layık bir anlayışla yönetimimizi oluşturacağız. Sivil toplum örgütlerimizle, halkımızla, kent konseyimizle ihtiyaçları belirleyeceğiz ve halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.