Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

“Davamıza Hizmet Etmeyi Kendimize Görev Bildik”

“Davamıza Hizmet Etmeyi Kendimize Görev Bildik”
REKLAM ALANI
18 Nisan 2023 15:56 | Son Güncellenme: 18 Nisan 2023 15:58
264

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yenişehir İlçe Başkanı Osman Ava, yaptığı çalışmalar ile ilgili yazılı açıklamada bulundu. 

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Başkan Ava, MHP’nin bir neferi olarak, Yenişehir ilçe başkanı olarak vatandaşa hizmet etmenin kendisi için çok önemli olduğunu ve ülkücü camianın bayrağını burada taşımanın kendisi için büyük bir ayrıcalık olduğunu söyledi

Başkan Ava, yaptığı açıklamada; “Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapmanın ayrıcalığı, partimizde ve teşkilatımızda sınıf ayrımının olmaması, en önde duran ile hiç adı sanı anılmayanın eşit olmasıdır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin eliti yoktur., tek yarışımız vatana hizmet, milletin bekasına, Türk ve İslam değerlerine sadakattir. Milli Ahlak, irade ve şuur ile demokratik vasıtaları kullanarak partimizi gücümüzün, enerjimizin tamamını tüketip ulaştırabileceğimiz en üst noktaya ulaştırmayı kendimize görev bildik. Bu uğurda gece gündüz demeden Diyarbakır’da Yenişehir ilçemizde vatandaşlarımızın gönlüne girmek için çalışmalar yapıyoruz ” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Diyarbakır’a gelen MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin ziyaretiyle ilgili olarak Başkan Ava, “Genel başkanımızın dediği gibi 14 Mayıs seçimi bizim için büyük bir önem arz ediyor.  Bu seçimin öneminin farkındayız. Yenişehir ilçemizde vatandaşlarımızın kapısını tek tek çalıp hem dertlerini dinleyeceğiz, hem de partimizi onlara anlatacağız. Ülkücü camianın buradaki çalışmalarını, partimizle ilgili yalan yanlış bilgiler yerine onlara MHP’nin davasının, ülkenin davası ve bekası olduğunu ve bu davanın gerçekler üzerine kurulu bir dava olduğunu anlatacağız” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.