Dolar 32,1874
Euro 34,7985
Altın 2.430,21
BİST 10.163,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

CUMHURBAŞKANI: “BU ARALAR SARILMAYIN, ÖPÜŞMEYİN”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koron Virüs ile ilgili açıklamalarda bulundu.

CUMHURBAŞKANI: “BU ARALAR SARILMAYIN, ÖPÜŞMEYİN”
REKLAM ALANI
6 Mart 2020 19:43
954

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koron Virüs ile ilgili açıklamalarda bulundu. Korona Virüsü hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu ara sarılmaları, öpüşmeleri erteleyelim” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Büyük Çamlıca Camii’nde kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan cami içerisinde vatandaşlara seslendi.

ARA REKLAM ALANI

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada Rusya ile yapılan ateşkesten bahsederek, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 3 Ayların içerisinde yaptığımız, yapılan tüm ibadetleri Rabbim kabul eylesin. Rabbim bizi Ramazanı-ı Şerif’e yine aynı dua ve niyazla ulaştırsın. Bu süreçte Barış Pınarı bir taraftan, İdlib’te bir taraftan, Libya’da kahraman ordumuzun askerimizin büyük mücadeleleri oluyor. En sonunda masaya oturduk ve dün gece yarısı itibariyle ateşkes ilanında anlaştık. Temennimiz odur ki bu sürer ve böylece Müslümanın Müslümanla böyle bir savaşı yapması da bitmiş olur. Hepsinden öte tabii bu süreç içerisinde duaların kabulüyle bu neticeye vardık. Ayın 15’inden itibaren bu işin detayları konuşulacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.