Dolar 32,3578
Euro 34,7548
Altın 2.437,05
BİST 10.013,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

“Cumhur İttifakı İktidarında Ülkemiz Gündem Belirleyen Ülke Konumuna Geldi”

“Cumhur İttifakı İktidarında Ülkemiz Gündem Belirleyen Ülke Konumuna Geldi”
REKLAM ALANI
6 Mayıs 2023 21:05 | Son Güncellenme: 7 Mayıs 2023 15:32
544

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayapınar İlçe Başkanı Baver Bulut, Sonhaberlerim.com internet haber sitesine özel açıklamalarda bulundu. 

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Başkan Bulut, yaptığı açıklamada MHP’den 400 bin nüfuslu bir ilçenin başkanı olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

 

Bir yıldan fazla süredir MHP’den Kayapınar ilçe başkanı olarak görev yaptığını belirten Başkan Bulut; “Ülkemizin her zamankinden daha fazla birlikteliğe ihtiyaç duyduğu şu günlerde Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin sergilemiş olduğu tavır ve söylemler yüce milletimiz tarafından takdir ve destekle karşılanmıştır. “Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve ben” diyerek, şahsi hiçbir şart gözetmeden milletine hizmet edebilme yoluna çıkmış bir liderin sergilemiş olduğu destansı duruş, bizleri de hem gururlandırmış, hem de cesaretimizi artırmıştır. Bu gurur ve cesaretin neticesinde bizler de, Partimizin ve Genel Başkanımızın omuzladığı bu yüke bir nebze olsun destek olabilme adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. . Şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin sorunlarının bilincinde biri olarak, kıymetli büyüklerimizin belirlediği yolda milletimize hizmet yolunda çalışıyorum’ dedi.

Kayapınar’ın Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olduğunu ifade eden başkan Bulut; “Memleketimin en büyük ilçelerinden birinin Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı olarak görev yapıyorum. Göreve geldiğim günden beri partimin başarısı ve vatandaşlarımıza hizmet için çalıştım. Bir hafta sonra Türkiye tarihinin en önemli seçimine gidiyoruz. Bu seçimde Cumhur İttifakı’nın iktidarının devamında ülkemiz daha büyük bir gelişme gösterecektir ve dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olmaya devam edecektir” diye konuştu.

 

Partisinin Diyarbakır’da vatandaşın yüreğine dokunan bir siyaset anlayışıyla hareket ettiğini belirten Başkan Bulut; “Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey Efendi’nin liderliğinde ülkemiz dünyanın en güçlü ülkeleri arasında yerini almıştır.  Cumhur İttifakı’nın iktidarında ülkemiz bölgede sözü dinlenen ve dünyada gündem belirleyen bir ülke konumuna geldi. Biz de bu yolda genel başkanımızın omzundaki yükü yüklenip vatandaşımıza hizmet ediyoruz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.