Dolar 32,2427
Euro 34,7860
Altın 2.454,01
BİST 10.306,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

“Çocuklarımıza Saygıyı, Millet Ve Ülke Sevgisini Öğreten En Temel Kurumu Okuldur”

“Çocuklarımıza  Saygıyı, Millet Ve Ülke Sevgisini Öğreten En Temel Kurumu Okuldur”
REKLAM ALANI
11 Eylül 2023 23:03
262

MHP Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Bedirhan Yıldız, yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

 (ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Başkan Yıldız, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının buruk bir şekilde başladığını, bu süreçte devletin tüm organlarıyla harekete geçerek bu hassas sürecin çocuklarımız için kolaylaşması için canla başla çalıştığını söyledi.

Başkan Yıldız, mesajında; “Yeni bir eğitim ve öğretim yılına başladığımız bu haftada, ülkemizin geleceği olan çocuklarımız, okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın mutluluğu içinde iken ülkemizin yetiştirdiği branşlarında başarılı birbirinden değerli öğretmenlerimiz de, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştirmenin onurunu yaşıyorlar. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır. Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülke sevgisini, bağımsızlık onurunu öğreten en temel kurumu okuldur. Eğitimin hayatımız boyunca ne kadar önemli bir süreç olduğunu unutmamalıyız. Büyük fedakarlıklarla ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutlarım” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.