Dolar 32,3660
Euro 34,9560
Altın 2.325,42
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

CHP’ye Katılan Türkan Elçi, Linç Edildiğini Belirtti!

CHP’ye Katılan Türkan Elçi, Linç Edildiğini Belirtti!
REKLAM ALANI
19 Mart 2023 12:29
265

Kemal Kılıçdaroğlu, dün CHP’ye katılan Tahir Elçi İnsan Hakları Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Türkan Elçi’ye rozet takmıştı. Elçi, hakkındaki eleştirilere sosyal medya hesabından cevap verdi.

 

ARA REKLAM ALANI

Katledilen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin eşi ve Tahir Elçi İnsan Hakları Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Türkan Elçi dün CHP’ye katılmıştı.

 

Kılıçdaroğlu, Elçi’nin yanı sıra , CHP Genel Merkezi’ndeki makamında Türkan Elçi’nin oğlu Arda Arin Elçi ile de bir görüşme gerçekleştirmişti.

 

Öte yandan CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun parti rozeti taktığı Türkan Elçi’nin, CHP’den milletvekili adayı gösterileceği daha önce kulis bilgisi olarak medyada yer almıştı.

 

Türkan Elçi’nin CHP’ye resmen katıldığına dair görüntüler sosyal medyada yayımlanınca çok sayıda kullanıcı Elçi’ye “CHP’ye katıldığı için” tepki gösterdi.

 

Tepkiler üzerine Türkan Elçi de Twitter hesabından açıklama yaptı.

 

Linç edildiğini ifade eden Türkan Elçi şunları söyledi: “Linç kültürü yıllaca süregelen şiddet kültürünün tezahürüdür. Linç etmek yerine eleştiriyi yerinde ve dozunda yapabilmek için; letafet, nezaket, görgü edep gibi insanı insan yapan özelliklere, belli bir entelektüel ve mental düzeye sahip olmayı, adabı muaşeret kurallarını da bilmeyi gerektirir aynı zamanda. Toplumun bazı kesimlerinin şiddet dilinden arınmaya, kişilik haklarına saygı duymayı öğrenmeye ihtiyacı var.” (Gazete Emek)  

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.