Dolar 32,2229
Euro 34,7731
Altın 2.456,99
BİST 10.331,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

“BÖLGEDE BİR İLK, ‘ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ’ KURULACAK”

Diyarbakır’da genç Nüfusun yoğun olarak bulunduğu Yenişehir İlçesinde gençlere yönelik yatırım yapılmaya devam ediliyor.

“BÖLGEDE BİR İLK, ‘ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ’ KURULACAK”
REKLAM ALANI
18 Ağustos 2021 16:46
1.497

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci’nin talimatları ile Fabrika Mahallesinde  bu kez çocuklar için içerisinde Çocuk Üniversitesi ve Çocuk Yaşam Parkı inşasına başlanıyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Fabrika Mahallesi’nde yapımına başlanacak olan Çocuk Üniversitesi ve Çocuk Yaşam Parkının  ilçeye  yeni bir vizyon kazandırması hedeflenen proje ile çocukların  hem eğitim almaları hem de  eğlenmeleri  sağlanacak.

 

TÜİK’in 2020 verilerine göre 97.870 genç nüfusa sahip olan Yenişehir İlçesinde çocuk ve gençlere  yatırım yapmayı sürdüren Yenişehir Kaymakamı ve Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Beşikçi, çocuklara özel bir parkın daha inşa edileceğinin açıkladı.

 

Küçük yaşta alınan nitelikli bir eğitimin ülkenin kaderini belirlediğini belirten Başkan Beşikçi, ’’ Bu nedenle çocukların iyi eğitim almalarını ve eğlenirken öğrenmelerini destekliyoruz. Fabrika Mahallemizde  5.600 metrekare alana Çocuk Yaşam Parkı inşa ediyoruz. Parkımızda şehrimizin ilk Çocuk Üniversitesi ile ilk Bebek ve Çocuk Kütüphanesi’ni kuracağız. İçerisinde macera parkuru, oyun alanları ve yeşil alanlarıyla çocukların ilgi odağı olacaktır. Fabrika Mahallesinde yer alacak bu proje Yenişehir Belediyesi’nin minik sakinlerine armağanıdır” dedi.

 

GELECEĞİN ÖĞRETMENLERİNE LAYIK BİR MEKÂN

 

Öte yandan Başkan Beşikçi, İnşaatına başlanacak olan Çocuk Yaşam Parkı projesinin tasarımı ve eğlenceli iç mimarisiyle geleceğin mühendislerine ve öğretmenlerine layık bir park mekân armağan edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.