Dolar 32,5247
Euro 34,8564
Altın 2.442,85
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

BEYOĞLU’NDAN VATANDAŞLARA “KONTROLLÜ SOSYAL HAYAT” UYARISI

Mart ayından itibaren Türkiye’de görülmeye başlanan ve etkisini bir türlü yitirmeyen yeni tip koronavirüs salgını ile mücadele yurt genelinde alınan tedbirlerle devam ediyor.

BEYOĞLU’NDAN VATANDAŞLARA “KONTROLLÜ SOSYAL HAYAT”  UYARISI
REKLAM ALANI
16 Ekim 2020 12:36
592

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle Diyarbakır’ın en büyük ilçesi Bağlar’da geniş kapsamlı koronavirüs tedbirleri denetimleri gerçekleştirilirken, ilçe kaymakamı Yavuz Güner ile beraber Sunay Caddesi’ne çıkarma yapan AKPartili Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,salgınla  mücadelede içerisinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uymaları konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu.

 

ARA REKLAM ALANI

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgede, salgınla  mücadelede içerisinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması ve mülki amirlerin  koordinasyonunda sürdürülen denetim faaliyetlerinin, salgınla mücadelede başarı açısından çok büyük önem taşıdığına vurgu yapılırken,yurt genelindeki uygulamalar Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde ilçe yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

 

“KONTROLLÜ SOSYAL HAYAT BİZİ KORUR”

 

İlçede uygulamaların merkezi Sunay Caddesi oldu. Günlük yaşam akışı ve ticaret açısından ilçenin en işlek caddelerinden olan bu bölgede gerçekleşen denetimlere Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,Kaymakam Yavuz Güner ile zabıta,sağlık ve gıda denetim ekipleri katıldı.

 

Vatandaşlarla görüşüp esnafları ziyaret eden Beyoğlu ve Güner, salgınla mücadelede tedbirlerin önemine dikkat çekti. Kontrollü sosyal hayat döneminde insanların çalışıp aynı zamanda tedbirler sayesinde virüsten korunma imkanına sahip olduğunu belirten Beyoğlu,”Son zamanlarda bölgemizde vaka konusunda bir düşüş var. Bu da devletimizin aldığı tedbirler ve vatandaşımızın duyarlı davranması sayesinde oldu. Bunu devam ettirmek zorundayız. Allah’ın izniyle bu zor dönemi hep beraber aşacağız” dedi.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.