Dolar 32,4030
Euro 34,7818
Altın 2.398,88
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Belediyeden Sıcak Havaya Karşı Doğal Ortamda Giysi Dağıtımı

Belediyeden Sıcak Havaya Karşı Doğal Ortamda Giysi Dağıtımı
REKLAM ALANI
1 Ağustos 2023 15:28
247

Bağlar Belediyesi, belediyenin Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde bulunan ek hizmet binasının bahçesinde düzenlenen etkinlikle 51 çocuğa giysi desteği sağladı.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun çocuklara kendi elleriyle ayakkabı ve giysi çeşitlerinden oluşan destek paketlerini takdim ettiği organizasyon piknik havasında geçti. Doğal bir ortamda gerçekleşen organizasyonda çocuklara çeşitli ikramlar yapıldı.
Başkan Beyoğlu,”Kentimizde yaşanan kavurucu sıcak havaya karşın doğal ortamda gerçekleşen güzel bir organizasyon oldu. Geleceğimizin umutları olan çocuklarımızı bir kez daha aileleriyle beraber mutlu etmenin heyecanını yaşadık.” dedi.

Bağlar Belediyesi, aşırı sıcak havanın günlük yaşamı olumsuz etkilediği kentte doğal ortamda gerçekleştirdiği giysi desteği organizasyonuyla bir kez daha ihtiyaç sahibi ailelerin ve çocukların yüzünü güldürdü. Belediye tarafından yapılan çalışmayla tespit edilen 16 aile ve 51 çocuk için belediyenin ek hizmet binası bahçesinde yeşil ve bol oksijenli bir ortamda etkinlik düzenlendi. Belediye görevlileri konuklara çeşitli ikramlarda bulundu. Etkinliğe katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bir yandan hak sahibi çocuklara ayakkabı ve giysi türlerinden oluşan destek paketlerini takdim ederken, aileleriyle de yakından ilgilenerek farklı konulardaki sorun ve taleplerini dinledi. Beyoğlu, belediyenin halkın kurumu olduğuna vurgu yaparak her sorun ve talebe çözüm aramakla ve çözüm üretmekle mükellef olduklarının mesajını verdi.

ARA REKLAM ALANI

Beyoğlu,”Kentimizde yaşanan aşırı sıcak havadan dolayı ailelerimizi ve çocuklarımızı ferah bir ortamda misafir etmek istedik. Vatandaşlarımız bizim için çok kıymetlidir. Biz onlara layık oldukları her türlü ilgiyi ve değeri vermek zorundayız. Tespit ettiğimiz 16 ailemize ve dolayısıyla 51 çocuğumuza ayakkabı ve giysi desteği sağladık. Bu destekleri zaten yılın her döneminde imkanlar dahilinde sürekli gerçekleştiriyoruz. Doğal ve huzur veren bir ortamda bunu gerçekleştirmek bizim için ayrı bir mutluluk oldu. Çocukların mutlu olduğunu görmek dünyanın en güzel duygusudur.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.