Dolar 32,2852
Euro 34,6790
Altın 2.403,67
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Belediyeden Örnek Çalışma!

Belediyeden Örnek Çalışma!
REKLAM ALANI
3 Ağustos 2022 12:03
1.392

Kayapınar Belediyesi, Sosyal sorumluluk proje kapsamında ‘Sıhhatler Olsun Güzellikler Dolsun’ sloganıyla kırsal mahallelerdeki çocukların saç bakımları ve kesimleri yapılıyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Kayapınar Belediyesi tarafından berber ve kuaföre gidemeyen kırsalda oturan kız ve erkek çocuklara sosyal sorumluluk projesi kapsamında saç bakım ve kesim hizmeti veriliyor.

 

Birçok alanda sosyal belediyeciliğin güzel örneklerini gerçekleştiren Kayapınar Belediyesi, projelerine yenisini daha ekledi. ‘Sıhhatler Olsun Güzellikler Dolsun’ sloganıyla hayata geçirilen proje kapsamında kırsal mahallelerde eğitim öğretim gören çocukların saç bakımları ve kesimleri yapılıyor.

 

Berber ve kuaföre gitme imkanı bulamayan çocukları mutlu eden proje ilçeye bağlı kırsal mahallerde başlatıldı. Saç bakımları ve kesimleri yapılan kız ve erkek çocuklar, mutlulukları ve güzellikleriyle göz doldurdu. Proje kapsamında tüm mahallelerin gezileceği ve ulaşılmayan çocuk kalmayacağı belirtildi.

 

Başlattıkları çalışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, Kayapınar Belediyesi olarak yeni bir sosyal belediyecilik projesine daha imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 

Projeye ilçe merkezine en uzak olan kırsal mahaller ile başladıklarını ifade eden Başkan V. Karaman, “Proje kapsamında İlçemize bağlı tüm kırsal mahallelerde özellikle çarşıya ve merkeze ulaşım zor olan kız ve erkek çocuklarımızı saç bakım ve kesimlerini gerçekleştiriyoruz. Bu noktada hem bir araya gelmiş oluyoruz, hem de mutluluklarını paylaşmış oluyoruz. Kayapınar Belediyesi olarak sosyal belediyecilik projelerimiz devam edecek. Diğer tüm mahallelerimizde de sırasıyla planlı bir şekilde devam ettireceğiz. Emeği geçen mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.