Dolar 34,0033
Euro 37,8557
Altın 2.819,96
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

BBP, Evlat Nöbeti Tutan Ailelerin Anneler Günü’nü Kutladı!

BBP, Evlat Nöbeti Tutan Ailelerin Anneler Günü’nü Kutladı!
REKLAM ALANI
12 Mayıs 2024 19:25
249

Büyük Birlik Partisi Diyarbakır İl teşkilatı, 3 Eylül 2019 yılından beri HDP il binası önünde evlat nöbeti tutan ailelerin Anneler Günü’nü kutladı. 

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

BBP Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yapılan Anneler Günü programında BBP İl Başkanı Mehmet Tekbaran, annelere Genel Başkan Mustafa Destici’nin selamlarını ve hediyelerini iletti.

Burada açıklamalarda bulunan Başkan Tekbaran; “Bugün 12 Mayıs Anneler Günü. Başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere Filistin’de yaşam savaşı veren annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım. Genel başkanımız Mustafa Destici’nin 3 Eylül 2019’dan beri HDP İl binası önünde yılmadan, yorulmadan, inanç ve kararlılık ile evlat nöbeti tutan değerli annelere selamlarını ilettik, hediyelerini takdim etmek için bugün burada bulunmaktayız.

Biz Parti olarak Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin her fırsatta dile getirdiği gibi başta terör olmak üzere her türlü şiddetin karşısındayız ve olmaya devam edeceğiz. Evlat nöbeti tutan annelerimizin şimdiye kadar nasıl yanında olduk ise bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Her türlü şiddet ve terör ile mücadele veren tüm vatandaşlarımızın yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi Türkiye’de terör olmaz, olursa canına okuruz, neredeyse orada buluruz, kim destek oluyorsa onu da buluruz. Kim arkasında ise ona ulaşırız, kim yardım ediyorsa onu da terörist ilan ederiz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.