Dolar 32,3712
Euro 34,7821
Altın 2.439,61
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

“Bayramlar, Kırgınlık ve Dargınlıkların Unutulduğu Günlerdir”

“Bayramlar, Kırgınlık ve Dargınlıkların Unutulduğu Günlerdir”
REKLAM ALANI
28 Haziran 2023 09:39
294

MHP Kayapınar İlçe Başkanı Baver Bulut, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

 

ARA REKLAM ALANI

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Başkan Bulut, dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna bayram günlerinin, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsat olduğunu söyledi.

 

Başkan Bulut, yayınladığı mesajında; “Millet ve Türk İslam alemi olarak; paylaşmanın, birlikteliğimizin ve bereketin bayramı olan bir Kurban Bayramını daha idrak etmenin sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin sergilendiği, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği, güçlendiği, müstesna günlerdir. Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı Kurban Bayramı’nı bu yıl daha da coşkuyla ihya etmeli, bayram heyecanını evlerimizden eksik etmemeliyiz. Manevi değerlerimizi hayatın her alanında çocuklarımızın zihinlerine nakşetmeliyiz” dedi.

Bayramların yardımlaşma örneklerinin çoğalmasına vesile olduğunu aktaran Başkan Bulut; “Kurbanın özünde bulunan yardımlaşma ruhuyla bayrama hasret kalanların; yetim, garip, mazlum ve muhtaçların bayram sevinci olmalı, kurbanın bereketini paylaşmalıyız. Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir bayram yaşanılması duygu ve düşüncesiyle, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte hayırlı bayramlar dilerim” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.