Dolar 32,8264
Euro 35,2079
Altın 2.455,00
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Pts 31°C
Sal 32°C
Çar 29°C
Per 29°C

Başkan Yıldız’dan ‘Kurban Bayramı’ Kutlaması

Başkan Yıldız’dan ‘Kurban Bayramı’ Kutlaması
REKLAM ALANI
15 Haziran 2024 17:37
70

İş insanı ve MHP Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Bedirhan Yıldız, Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Başkan Yıldız mesajında; “Ülkemizin ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı bir Kurban Bayramı’na daha kavuşturan Rabbimize hamdediyorum. Bayramlar; aile fertlerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya geldiği, özlem giderdiği, komşuluk ve akrabalık ilişkilerini pekiştiren, kısaca bizlere aile olmanın ayrıcalığını ve idrakini yaşatan özel günlerdir. Ama tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan pandemi nedeniyle dikkatli olmalı, alınan tedbirlere riayet ederek bayramımızı idrak etmeliyiz. Bayram dolayısıyla direksiyon başına geçecek vatandaşlarımızdan dikkatli olmalarını istiyorum. Hız sınırlarına riayet etmelerini, emniyet kemerlerini takmalarını, uykusuz direksiyon başına geçmemelerini rica ediyorum. Bayram sevincimizi matem havasına büründürmeyelim. Bu duygu ve düşüncelerle, başta hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını en içten duygularımla tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.