Dolar 34,2023
Euro 37,9883
Altın 2.913,09
BİST 9.546,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 27°C
Cum 29°C
Cts 27°C

Başkan Seydaoğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Seydaoğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı
REKLAM ALANI
15 Haziran 2024 21:49
105

Eğil Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bayramların her zaman ayrı bir duyguya sahip olduğunu vurgulayan Başkan Seydaoğlu mesajında,  “Bayramlarımız; birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma gibi özellikleri ile Milletimizin nezdinde ayrı bir öneme sahiptir” dedi.

AK Partili Eğil Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu, mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Seydaoğlu mesajında, Kültür ve inanç dünyada n çok önemli günlerinden olan bayramların birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma gibi özellikleri ile Milletimizin nezdinde ayrı bir yere sahiptir olduğunun altını çizdi.

ARA REKLAM ALANI

Başkan Seydaoğlu, mesajında şu duyguları dile getirdi; “İnanç dünyamızda Allah’a yakınlaşma, itaat ve teslimiyetin simgesi olan Kurban Bayramı paylaşmanın, dayanışmanın yoksul, yetim ve öksüzleri gözetmenin toplumumuzda en güzel örneklerinin sergilendiği günlerdendir. Bulunduğumuz coğrafya barış ve huzur ortamına fazlasıyla ihtiyaç duyuyor. Bayramların en önemli özelliklerinden birisi de kardeşlik, sevgi ve hoşgörü ortamı oluşturmasıdır. Başta Filistin olmak üzere dünyanın değişik yerlerinde yaşayan Müslüman kardeşlerimiz için işte böyle bir ortama ihtiyaç var. Bizlerde dua ve niyazlarımızla bu ortamın oluşmasına katkı sağlamalıyız. Tüm dünyanın huzur içerisinde geçireceği bayramlara ulaşmak temennisiyle, bayramın şehrimiz, ülkemiz ve tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.