Dolar 32,4841
Euro 34,7688
Altın 2.413,09
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Bağlar Belediyesi’nden Yaza Özel Çok Amaçlı Kurslar

Bağlar Belediyesi’nden Yaza Özel Çok Amaçlı Kurslar
REKLAM ALANI
9 Temmuz 2023 12:16
237

Bağlar Belediyesi, yaz dönemine özel çok amaçlı kurslar başlattı.

Yapılacak başvuruların sonucunda oluşacak talebe göre en alt yaş sınırı 8 olmak üzere her yaş grubundaki vatandaşlar uzman ekiplerden eğitim alacak.

ARA REKLAM ALANI

Devam eden başvurular gelecek hafta tamamlanacak, ardında kurslarda çalışmalara başlanacak.

Bağlar Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde, vatandaşların yaz dönemini doğru değerlendirmesi için çok amaçlı kurslar açıldı. 2023-2024 eğitim ve öğretim dönemi başına kadar devam edecek kurslar için kayıtlar, Şeyh Şamil Mahallesi’nde bulunan Bağlar Belediyesi Eğitim Merkezi’ne yapılıyor. 8 ve üzeri yaş grubundaki tüm çocukların ve vatandaşların başvurabileceği ifade edilen kurslar için Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile iş birliği yapılarak alanında uzman eğitmenler görevlendirildi.

Başvurular sonucu oluşacak talebe göre resim, satranç, işaret dili, okuma yazma, Kur’an’ı Kerim ve İngilizce branşlarında kurslar açılarak eğitim verilecek.

Kurslar hakkında değerlendirmelerde bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşları bu güzel imkânlardan yararlanmaya davet etti. Beyoğlu, ”Vatandaşlarımızın ve özellikle de çocuklarımızın yaz dönemini iyi değerlendirmelerine olanak tanımak için birbirinden önemli kursları açmaya karar verdik. Kayıtlarımız devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde kurslarda çalışmalar başlayacak. Kurslarımız, okullar başlayana kadar devam edecek. Birçok vatandaşımızın bu güzel imkânlardan istifade edeceğini düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.