Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Ava’dan Sağlıkçılara Yapılan Saldırıya Tepki Açıklaması!

Ava’dan Sağlıkçılara Yapılan Saldırıya Tepki Açıklaması!
REKLAM ALANI
4 Ağustos 2023 12:46
300

MHP Yenişehir İlçe Başkanı Osman Ava, Diyarbakır’da bir ambulansın önünün kesilip içerisindeki sağlıkçılara saldırı düzenlenmesine tepki gösterdi.

Hayat kurtaran sağlık personellerine yapılan saldırılarla ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan Ava, Diyarbakır’da sağlık personeline yapılan saldırıların kabul edilemez olduğunu ve bu tür saldırıların son bulması gerektiğini söyledi.

ARA REKLAM ALANI

Saldırıyı yapan şahısların en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini belirten Başkan Ava, yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz gün 4 sağlık personeline saldıranlar emniyet güçlerimizce kısa sürede yakalandı.  Bu kardeşlerimize yapılan saldırı sadece onlara değil başta sağlık camiası olmak üzere herkese yapılmıştır. Tüm olağanüstü şartlarda büyük bir özveri ile hizmet veren sağlık çalışanlarımızın mükafatı şiddet olmamalıdır. Sağlık çalışanlarının tek gayesi şifa dağıtmak iken bu tür saldırılar, sağlık camiasında gerçek anlamda hayal kırıklığı yaratıyor. Sağlık personellerimize karşı yapılan bu saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyor, böyle olayların bir daha yaşanmaması adına adaletin tesisi noktasında mahkemelerimize güvencimizin tam olduğunu bildiriyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.