Dolar 32,4752
Euro 34,8856
Altın 2.433,53
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

Atıcılık Ve Avcılık Federasyonu İlk Toplantısını Yaptı

20 – 21 Kasım 2021 Tarihleri arasında Ankara da yapılan Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Çolakoğlu, yönetim kurulu ve yan kurullara seçilen kurul üyeleri ile birlikte bir araya geldi.

Atıcılık Ve Avcılık Federasyonu İlk Toplantısını Yaptı
REKLAM ALANI
22 Kasım 2021 12:18
1.462

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu seçimini kazanan Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Çolakoğlu seçimin ardından yönetim kurulu ve yan Kurullarına seçilen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilkini gerçekleştirdi…

 

ARA REKLAM ALANI

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Çolakoğlu, Havalı ve Ateş silahlar Asbaşkanı Kadri Akgün, Trap Skeet As Başkanı Melis Giraud ve Avcılık Asbaşkanı Murat Boyacıoglu ve yan kurul yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

 

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Çolakoğlu toplantı konuşmasında yeni yönetim kuruluna ve yan kurulu yönetim kurullarına seçilen arkadaşlarına teşekkür ederek başladı.

 

 

Çolakoğlu; “Yeni yönetimi ve yan kurul yönetim kurumlarımızı genel olarak genç dinamik ve aktif sahada olan arkadaşlardan kurulu bir ekip olarak seçtik. Seçim süreci bitti geride kaldı. Biz artık bunları düşünmemiz lazım yeni yönetim olarak bizim asıl hedefimiz var. Bilindiği gibi 2020 Tokyo’da yapılan Cumhuriyet tarihinde ilk kez Havalı silah Atıcılıkta Olimpiyatlarda ülkemizi temsil eden Ömer Akgün kardeşimiz ile gittik. Ancak çok ufak bir puan fark ile olimpiyatlarda dördüncü olarak tamamladık. Bundan sonra asil hedefimiz 2024 yılı olimpiyatlarda odaklanmak. Ve burada sporcular götürmek ve madalya ya da madalyalar almak olmalı tekrardan ilk toplantımıza hoş geldiniz hepimiz spor için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız Atıcılık spora gönül veren biri olarak elimizdeki değerlerimize sahip çıkalım” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.