Dolar 32,2701
Euro 35,1314
Altın 2.464,80
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C

AMEDSPOR’DA KADRO DIŞI BIRAKILAN FUTBOLCULAR AFFEDİLDİ

Amed Sportif Faaliyetler Kulübünde uzun yıllardır emek veren ve geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan takım kaptanları Mansur Çalar ve Yusuf Yağmur affedildi.

AMEDSPOR’DA KADRO DIŞI BIRAKILAN FUTBOLCULAR AFFEDİLDİ
REKLAM ALANI
9 Nisan 2021 15:15
576

Amedspor  yönetimi kendi resmi sitesinde yaptığı açıklamada camiadan gelen yoğun ilgi üzerine iki sporcunun da camiadan özür dilemelerinden kaynaklı affedildikleri belirtildi.

 

ARA REKLAM ALANI

Amedspor  yönetim kurulunun kendi resmi sitesinde yaptığı açıklamada; “Futbol A Takımımız İç Disiplin ve Ceza Yönetmenliği dikkate alınarak disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Mansur Çalar ve Yusuf Yağmur’un camiamızdan özür dilemesi ve camiamızın ilgili futbolcularımızın affedilmesi hususundaki yoğun talebi üzerine kadro dışı kararı tekrar gözden geçirilmiş ve futbolcular ciddi bir şekilde uyarılarak kadro dışı kararları kaldırılmıştır. Başarıya endeksli yaklaşım her zaman kaybettirir. Aslolan; ilke, prensip ve disiplindir. Kulübün çalışanı statüsünde olan futbolcular da bu disipline mutlak uymaları gerekir. Kuru emek vurgusu benzer hataları süreklileştirir. Bir kez daha hiç kimsenin kulüpten üstün olmadığını vurgulamakta yarar görüyoruz” denildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.