Dolar 34,2176
Euro 37,0623
Altın 3.004,56
BİST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C

Amedspor, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu!

Amedspor, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu!
REKLAM ALANI
22 Eylül 2024 12:39
130

Amedspor Basın Koordinatörü Bekir Güneş, Diyarbakır Stadyumu’nun futbol oynamaya elverişli olmamasından dolayı yaşanan sorunlara dikkat çekerek sert açıklamalarda bulundu.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Güneş, stadyum zemininin kötü durumda olduğunu ve bu koşullar altında Amedspor’un sürekli deplasman maçları yapmak zorunda kaldığını belirtti. Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün bu duruma müdahale etmediğini vurgulayan Güneş, “Kimsenin bizi bu berbat sahada oynamaya zorlamaya hakkı yok,” dedi.

Güneş, Amedspor’un 2024-2025 sezonu için Diyarbakır Stadyumu’nda oynamak üzere protokol imzaladığını, ancak sahadaki zemin sorununun futbolcuların sağlığını tehdit ettiğini ve bu yüzden kulübün maddi kayıplar yaşadığını ifade etti. Amedspor’un, sahasının futbol oynamaya uygun hale getirilmemesi nedeniyle Kocaelispor maçını Şanlıurfa’da oynamak zorunda kaldığını belirtti. Güneş, yönetim olarak sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ve kamuoyunu detaylı olarak bilgilendireceklerini söyledi.

Amedspor, kötü saha koşulları nedeniyle hem sportif hem de ekonomik açıdan büyük zararlar yaşarken, yetkililerin ihmali nedeniyle kulübün bu süreçte milyonlarca lira zarara uğradığı ifade edildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.