Dolar 32,4183
Euro 34,8378
Altın 2.440,72
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 17°C

AKTİF BAŞLANGIÇ İLE ÇOCUKLARIMIZIN HAYATINA POZİF DOKUNUŞLAR

‘Aktif Başlangıç Çocuk Hareket Eğitim Merkezi ve Cimnastik Salonu’, geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’da hizmet sunmaya başladı.

AKTİF BAŞLANGIÇ İLE ÇOCUKLARIMIZIN HAYATINA POZİF DOKUNUŞLAR
REKLAM ALANI
7 Temmuz 2021 12:11
1.024

Sektöründe uzun yıllardır ihtiyacı duyulan ve yaşanan boşluğu büyük oranda dolduracak olan ‘Aktif Başlangıç’, deneyimli eğitmen kadrosu ve personelleriyle bir hayli iddialı.

 

ARA REKLAM ALANI

Açıklamalarda bulunan ‘Aktif Başlangıç Çocuk Hareket Eğitim Merkezi ve Jimnastik Salonu’ Genel Koordinatörü ve Kurucusu Ali Şeran şunları söyledi; “Her geçen gün büyüyen ve gelişen Diyarbakır’da, böylesi bir Eğitim ve Spor Merkezini hizmete açarak, geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımıza, en iyi şekilde hizmet sunmak ve faydalı olabilmeyi hedefliyoruz. İki farklı branşta, muhtelif yaş gruplarına Eğitim ve Spor hizmeti sunacağımız Eğitim Yuvamızda, sektörün uzman Eğitmenleri eşliğinde, belirli bir program dahilinde, çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Aktif Sınıflarımızda, üç farklı yaş gruplarına hitap eden, geniş bir yelpazede sürdüreceğimiz çok yönlü bir Eğitim programımız mevcut.  12-24 yaş gruplarında Minik Aktifler, 24-36 Ay yaş gruplarında Oyun ve Aktivite ve 3 ile 5 yaş grupları arasındaki çocuklarımıza ise, Eğlenceli Temel Beceriler kazandıracağız.Yani eğitimi, eğlenceli ve çocuklarımızın keyif alabilecekleri bir şekilde, yaş gruplarına uygun eğitim formatlarımıza sunacağız.Jimnastik Sınıflarımızda da, yine üç farklı yaş grubuna hitap edeceğiz.5-7 Yaş Minikler Grubu, 7-9 Yaş Küçükler Grubu ve 10-12 Yaş Performans Grubu ile, çocuklarımıza birebir özel derslerle, Eğitim-Öğretim hizmetlerimizi sunacağız.

 

‘EĞİTİM YUVAMIZDA HER ŞEY GELECEĞİMİZİ İNŞA EDECEK OLAN ÇOCUKLARIMIZ İÇİN’

 

Yani, çocuklarımızın ihtiyacını duyduğu, tüm eğitim-öğretim ve sportif içerikli çalışmalarımızı, sektörün duayen eğitimcileri eşliğinde, belirlediğimiz program dahilinde, aşama aşama, çocuklarımıza vereceğiz. İki yaşından, 15 yaşına kadar tüm yaş gruplarına hitap eden, son derece geniş kapsamlı bir çalışma programımız mevcut. Çocuklarımızın temel hareket becerilerini, atma, tutma, fırlatma, sıçrama, denge gibi oyunların yanısıra, parkur, atölye ve cimnastik eğitimleri ve Aktiviteler ile, onların hem fiziksel, hem de ruhsal gelişimlerine katkı sağlayacağız. Böylelikle, hem gündelik yaşamda ve hem de eğitim hayatlarında, özgüveni gelişmiş, yeteneklerinin farkında bireyler olarak, daha başarılı ve daha mutlu bireyler olma yolunda, emin adımlarla ilerleyecekler. ‘Şimdi Hareket Zamanı’ sloganıyla çıktığımız bu eğitim yolculuğumuzda, hedefimiz, geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımıza, her yönden kazanımlar sağlayacak, eğitim sunabilmek.Branşlarında uzman beden eğitimi ve spor eğitmenleri eşliğinde, son derece hijyenik ve bulaşıcı pandemi tedbirlerinin en üst düzeyde uygulandığı eğitim merkezimizde, çalışmalarımızı oldukça geniş bir çerçevede sürdürmekteyiz.

 

YAZ OKULU KAYITLARINA İLGİ BÜYÜK

 

Özellikle belirtmek gerekir ki, cimnastiğin çocuklarımızın fiziksel gelişimi konusunda, bir hayli faydaları bulunmaktadır. Bunun yanısıra, estetik bir duruş ve görüntü kazandırır. Bir diğer faydası ise, boy ve kilo orantılamasında, kilo ve vücut kas kitlelerinin dengelenmesinde, önemli bir rol oynar.Ayrıca, pandemi sürecinde evlerimizde rahatlıkla uygulayabileceğiniz basit fakat etkili oyunlar ile çocuğunuzun bilişsel, duyuşsal, devinişsel alanlarda gelişimini destekleyebilirsiniz. Yine bu konuda da, uzman eğitmenlerimiz, anne ve babalarla sürekli diyalog halinde olacak, gerekli bilgiler ve yönlendirmeler ile, eğitimin azami ölçüde faydalı olması sağlanacaktır.Yaz Okulu kayıtlarımıza, ilgi bir hayli fazla. Eğitim yuvamızı görmek ve çalışmalarımız hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, Merkez Kayapınar İlçesi Fırat Mahallesi 583. Sokak No:13 Diyarbakır TED Koleji karşısında bulunan adresimize gelerek, uzman eğitmenlerimizden bilgi alabilirler.Ayrıca, ön kayıt işlemleri veya daha detaylı bilgi almak için 0 537 596 32 21 numaralı telefondan vatandaşlarımız bizlere ulaşabilirler. Hem eğitim yuvamızı görmek ve hem de ücretsiz parkur deneme derslerimize katılmak isteyen vatandaşlarımızı, tesisimize bekliyoruz’.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.