Dolar 32,3798
Euro 34,7670
Altın 2.434,94
BİST 9.986,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

AK Partili Başkan’dan Diyarbakır’daki Patlamaya İlişkin Açıklama!

AK Partili Başkan’dan Diyarbakır’daki Patlamaya İlişkin Açıklama!
REKLAM ALANI
16 Aralık 2022 17:10 | Son Güncellenme: 16 Aralık 2022 18:48
1.278

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı M. Şerif Aydın, sabah saatlerinde Diyarbakır’da yapılan patlamayla ilgili yazılı açıklama yaptı. 

 

ARA REKLAM ALANI

AK Partili Aydın, yaptığı açıklamada son zamanlarda hep güzel haberlerle Türkiye gündeminde yer alan Diyarbakır’ın bu sabah yapılan bombalı terör saldırısı nedeniyle kötü bir haberle ülke gündeminde yer aldığını söyledi.

 

Bu Sabah saat 05:00 sıralarında Diyarbakır-Mardin yolunda park halindeki bir bombalı aracın patlatılması sonucu 8’i polis ve biri sivil vatandaş olmak üzere 9 kişinin yaralandığını aktaran Aydın; “İlk yapılan incelemelere göre PKK terör örgütü mensuplarınca yapıldığı anlaşılan bu bombalı terör saldırısında can kaybı yaşanmamış olması en büyük tesellimiz oldu. Bu saldırıyı yapanları en güçlü şekilde lanetliyor, yaralanan vatandaşımıza ve güvenlik görevlisi kardeşlerimize Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Diyarbakır’ımız özellikle son yıllarda huzur ve güven ortamının da tam olarak sağlanması ile birlikte çok büyük bir değişim ve dönüşüm yaşıyor. Altyapısıyla, Üst yapısıyla, Yollarıyla, Parklarıyla, Fabrikalarıyla, İşletmeleriyle, Kültürel ve sportif faaliyetleriyle Diyarbakırımız çok büyük bir gelişme gösteriyor. Bu sayede Diyarbakır geçmişteki acı yılları tarihin çoplüğüne atıp huzurun ve güvenin şehri haline geldi. Terör örgütünün ve uzantılarının Bundan çok büyük rahatsızlık duyduğunu biliyor ve görüyoruz. Sadece kandan ve göz yaşından beslenen bu odakların Diyarbakır’a bu huzuru ve güzellikleri çok gördüğünü iyi biliyoruz. Bu bombalı saldırının Diyarbakır’daki huzur ve güven ortamına zarar vermesine tüm Diyarbakır’lılar bir ve beraber olarak engel olmalıyız. Diyarbakırdaki huzur ve güven ortamı, bir partinin veya zümrenin veya kesimin faydasına değildir. Diyarbakır’daki değişim/dönüşüm, Diyarbakır’da yaşayan herkesin ama herkesin faydasınadır ve geleceğine katkıdır. Bu yüzden, bu olaylardan uzun yıllar çok çeken Diyarbakırdaki her bir hemşehrimizin bu huzur ve güven ortamını en büyük ortak kazanım olarak görüp sımsıkı korumasını istiyoruz. Şehri bu huzur ve güven ortamına taşımak öncelikle Ak Parti olarak bizim görevimizdi. Biz bunu Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük bir mücadele ile çok şükür başardık. Ama bundan sonra ‘ Diyarbakır’a uzanan eller kırılsın’ diye haykırmak ve bu huzura sahip çıkmak tüm Diyarbakırlıların üzerine düşen bir yükümlülüktür. İnşallah Tüm Diyarbakır, huzurumuza kast eden bu terör odaklarına karşı dimdik duracak ve Memeleketimize eski karanlık günleri getirmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.