Dolar 32,3729
Euro 34,6838
Altın 2.416,31
BİST 10.049,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

AK Parti Diyarbakır Teşkilatlarında Flaş Gelişme!!!

AK Parti Diyarbakır Teşkilatlarında Flaş Gelişme!!!
REKLAM ALANI
6 Haziran 2022 21:25 | Son Güncellenme: 6 Haziran 2022 22:46
2.057

Diyarbakır’da AK Partili üç ilçe başkanı Genel Merkeze davet edildi.

 

ARA REKLAM ALANI

AK Parti Genel Merkezi’nin Diyarbakır’ın Kayapınar, Ergani ve Bismil ilçe başkanlarını Ankara’ya çağırdığı öğrenildi.

 

Kızılcahamam Kampı’nda AK Parti Milletvekilleri, belediye başkanları ve il başkanları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasi gündeme dair önemli açıklamalar yapmış, parti teşkilatlarına yönelik uyarılarda da bulunmuştu. Bu toplantı sonrası flaş bir gelişme yaşandı. AK Parti Kayapınar, Ergani ve Bismil ilçe başkanları Genel Merkeze davet edildi.

 

Üç ilçe başkanının yarın Ankara’ya gideceği ve orada yapılacak görüşmeler neticesinde görevden alınmalarının da ihtimaller arasında olduğu öğrenildi. (Haber Merkezi)

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.