Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

AK Parti Diyarbakır Teşkilatı Seçim Startını Verdi

AK Parti Diyarbakır Teşkilatı Seçim Startını Verdi
REKLAM ALANI
12 Mart 2023 18:57
357

Diyarbakır Ak Parti il teşkilatı İl Başkanı M.Şerif Aydın Belediye Meclis üyeleriyle bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirip sonrasında İl SKM toplantısına geçildi.

 

ARA REKLAM ALANI

Seçim takviminin açıklanması sonrası 17 ilçe başkanı ve 17 Skm başkanının katıldığı toplantı il başkanı Muhammet Şerif Aydın nın bilgilendirmesi ile başladı.

Sorumluluğunun farkında olduklarını belirten il başkanı Aydın, teşkilatlarıyla omuz omuza bir bütün halinde mücadele ederek Diyarbakır’da büyük bir başarıya imza atacaklarını söyledi.

 

Sonrasında konuşan Diyarbakır Milletvekili M.Mehdi EKER; “AK Parti teşkilatlarımda görev ve sorumluluklar almanın önemini ifade eden konuşmasında 20 yıl önceki Türkiye ile bugünkü Türkiye arasında mukayese yaparken çok çok dikkat edilmesi gerektiğini yapılan hizmet ve demokratik atılımların iyi anlatılması için teşkilat mensuplarınıza her zamankinden daha fazla görev düşüyor. Türkiye’nin hiç bir şekilde birbirine benzemeyen bu ittifaka karşı bizim Türkiye’yi bu sıkıntılardan çıkarmaya çalışan berrak bir zihniyetimiz var . Karşımızda duran bu ittifak birbirlerine verdikleri vaat ve rüşvetlerle bir arada duruyor. 7 yardımcılı bir yapıdan bu millete hizmet odaklı faydalı bir iş beklenemez. Koalisyon dönemlerinde bile çıkamayan üçlü kararnamelerin bu sistemde ne hal alacağını bilmek çokta zor olmayacaktır. Kendi iradesi elinde olmayan bir oluşumla karşı karşıyayız. Teşkilat olarak bu süreci iyi tahlil edip değerlendirmeliyiz. Görünenin arkasında o görünmeyen güce dikkat etmeliyiz Ak Parti tarihi yolculuğuna devam ediyor. Ülkenin yeniden inşası ve kalkınması sürecinde daha yapmamız gereken çok şey var . Yirmi yıl öncesine kadar Kürtlerin kendini kendi diliyle ifade etme hakkı bile yoktu. Ak Parti hürriyet ve serbestiyet ortamı oluşturdu. Tüm bu kazanımlara sahip çıkmak ve daha fazlasını ulkmeize kazandırmak için hepimize tarihi sorumluluk düşüyor. Bu tarihi yolculukta hepinizin elinden geleni yapacağına inancım tamdır. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizleri muvaffak eylesin” dedi.

 

Sonrasında diğer yöneticilerin sürece dair fikir ve önerileri alınarak toplantı sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.