Dolar 32,5169
Euro 34,9742
Altın 2.438,92
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

AK Parti 3 İlçenin Danışma Meclisi Toplantısını Yaptı

AK Parti Hazro, Hani ve Kocaköy ilçe danışma meclisi toplantılarını gerçekleştirdi.

AK Parti 3 İlçenin Danışma Meclisi Toplantısını Yaptı
REKLAM ALANI
23 Aralık 2021 00:37
1.515

Diyarbakır’ın Hazro, Hani ve Kocaköy ilçelerinde ’İlçe Danışma Meclisi Toplantıları’ düzenlendi.

 

ARA REKLAM ALANI

Üç ilçede düzenlenen danışma meclisi toplantılarına, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, AK Parti MKYK üyesi Suna Kepolu Ataman, İl yönetim kurulu, İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanları, yönetimleri, Belediye Meclis Üyeleri ile partililer katıldı. Oluşturulan Meclis divanlarının ardından protokol konuşmaları yapıldı. 

 

 

“ERDOĞAN’IN İŞARET ETTİĞİ GİBİ SAHADAYIZ”

 

“Türkiye ekonomisinde yeni bir dönem başlıyor ” diyen Başkan Aydın, “Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde ekonomide yeni bir reform hareketi başlatarak şer odaklarına dur dedik. Ekonomi üzerinden planlanan ve milli iradeyi hedef alanları ve iş birlikçilerini yendiklerini dile getiren Aydın bir kez daha hevesleri kursaklarında kaldı. Ülkemizi hedef alan bu ekonomik saldırıyı yine milletimiz ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde bertaraf ettik.  Ülke, millet ve parti olarak çok önemli gelişmeleri yaşadığımız bir süreçten geçiyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki Türkiye olarak, bu dönemde atılan adımlar, ortaya koyduğu irade, giriştiği mücadele önümüzdeki  bir asrı biçimlendirecek öneme sahiptir. Türkiye’ye diz çöktürmek, milletimizin zihnine ve bedenine pranga vurmak için her şeyi denediler ve başaramadılar.  Ülke olarak ciddi bir sıkıntılı süreçten geçerken asgari ücrette devrim niteliğinde bir zam artışıyla Cumhuriyet tarihine geçtiklerini belirten Aydın işçi ve emekçi kardeşlerimizi enflasyona ezdirmeyen Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Biz, AK Parti Diyarbakır Teşkilatı olarak, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği gibi sahadayız. Vatandaşlarımızla iç içeyiz. Tüm çalışmalarımızı bu anlayışa göre planlıyoruz. AK Parti, dün olduğu gibi bugün de milletinin yanında, yanı başındadır” ifadelerini kullandı.

 

 

“LİDERİMİZİN KARARLI DURUŞU MAZLUM COĞRAFYALARA UMUT OLMUŞTUR”

 

Genel Merkez MKYK üyesi ve İl Başkan Yardımcısı Suna Kepolu Ataman; “Zor günlerden geçtik ancak bu ekonomik saldırıyla başlayan süreci millet olarak bertaraf ettiğimizi hep birlikte gördük. Liderimizin kararlı duruşu tüm mazlum coğrafyalara tekrar umut verdi. Buradan tüm ser odaklarına ve ülkesine ihanet içinde bulunanlara Cumhurbaşkanımızın dediği “Başaramayacaksınız” nidasıyla seslenmek istiyorum. Güzel günlere şimdi çok daha yakınız” diye konuştu.

 

 

“BU BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

AK Parti Hazro İlçe Başkanı Cemal Mehmetoğlu, toplantıda yaptığı açıklamada; “Aziz dava arkadaşlarımız birçok medeniyete, inanca, kültüre ev sahipliği yapan,  şirin Hazro’muza hizmet etmek için devraldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için teşkilatımızla birlikte elimizden geldiğince çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde dün olduğu gibi bugün de halkamıza hizmet etme yolunda son derece emin ve kararlı adımlarla ileriye doğru yürüyoruz. Ülkemiz hiç olmadığı kadar bugün çok güçlü. Yapılan bunca saldırılara karşı, hedefinden hiç sapmamış, aksine daha büyük bir azimle çalışan bir liderle yol yürümenin gururunu, onuru yaşamaktayız. AK Partimizin başarısında büyük katkısı olan istişare etme kabiliyeti, tüm mekanizmalarımızda ilk günkü heyecanla devam etmektedir. Bugün burada bir araya gelmemizin amacı da siz kıymetli dava arkadaşlarımızla birlikte, ilçemize, ilimize ve ülkemize daha iyi nasıl hizmet edebilirizi istişare etmek için toplanmış bulunmaktayız. Sunacağınız katkılardan ötürü şimdiden teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşünlerle toplantımıza katılım sağladığınız için hepinize şahsım ve teşkilatım adına çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Hazro, Hani ve Kocaköy İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, teşkilat mensuplarının siyasi ve güncel konulardaki sorularının cevaplandırılması sonrası tamamlandı. Başkan Aydın bu toplantıların düzenli bir periyotla devam edeceğini dile getirip tüm teşkilatlara teşekkür etti…

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.